imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iPhone X ellopta a show-t az iPhone 8 elől


Kuo legfrissebb jelentése szerint idén az iPhone 8 előrendelőinek látványosan kevesebbet kell várakozniuk az előző évekhez képest, az Apple Watch Series 3 pedig mindenkinek kell. Lehet, hogy a vásárlók mégiscsak kivárják az iPhone X-et?

Az elemzők, köztük Kuo előzetes jelentései beigazolódtak, miszerint az Apple idén a csúcstelefonjának rajtját kénytelen volt elcsúsztatni. Úgy tűnik, hogy ez egy nagyon érdekes helyzetet eredményezett: az iPhone 8-ra fele annyit kell várni, mint eddig bármelyik másik iPhone modellre. Kuo szerint az elsőkörös országok előrendelői általában 3-6 hét után kapják kézhez az új készülékeket. Ehhez képest az iPhone 8-ra csupán 1-2 hetet, vagy annál is kevesebbet kell várni.

Az összefüggést az iPhone X késleltetett megjelenése és az iPhone 8 gyorsabb kiszállítása közt nem kell sokáig magyarázni: ennyien várnak a novemberben megjelenő csúcskészülékre. Kuo azt is beleírta jelentésébe, hogy számítottak az LTE-s Apple Watch utáni fokozott keresletre, de a várakozásokat messze túlszárnyalták a felhasználók. Az Apple Watch Series 3 előrendelések 80-90%-a LTE-s, miközben a gyártósoron kevesebb az LTE-s modell, mint a sima Apple Watch. Éppen ezért elképzelhető, hogy jelentősen többet kell várni az okosórára: a kiszállítási idő akár 3-4 hétre is emelkedhet az elsőkörös országokban.

Forrás: 9to5mac

A 3 új iPhone modellen és az Apple Watch Series 3-on kívül nemrégiben bemutatkozott az Apple TV 4K, már össze is szedtük mi mindent lehet róla tudni. Az új Apple TV pedig már hazánkban is előrendelhető, például ezt az iSTYLE-nál is megtehetitek.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!