imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iPhone XS kijelzőjénél egyik okostelefoné sem jobb


A DisplayMate elvégezte szokásos laborvizsgálatait és megállapították, hogy jelenleg az iPhone XS és iPhone XS Max kijelzője a legjobb a világon.

A kijelzők laborvizsgálatára és értékelésére szakosodott DisplayMate Technologies alávetett szokásos alapos tesztelésének az újdonsült iPhone-ok kijelzőjét. Pontosabban a vizsgálat alanya egy iPhone XS Max volt, de mivel a sima XS is ugyanezt a kijelzőt használja csak kisebb méretben, nyugodtan tehetünk egyenlőségjelet a készülékek kijelzőminősége közt.

A több oldalas, laikusok számára nehezen értelmezhető teszt eredménye összefoglalható egyetlen jól csengő mondatban:

jelenleg nem létezik jobb okostelefonos kijelző, mint ami az iPhone XS-ben található.

Kiterjedt laboratóriumi vizsgálatainkra alapozva az iPhone XS Max megkapja a DisplayMate legjobb okostelefonos kijelzőjének járó díjját. A kijelző a DisplayMate valaha volt legmagasabb A+ minősítését kapta, minekután érezhetően magasabb kijelzőminőséggel rendelkezik, mint bármelyik másik konkurens okostelefon.

Dr. Raymond M. Soneira, a DisplayMate elnökének elmondása szerint az iPhone XS Max kijelzője az elődhöz képest is jobban teljesít többek közt a maximális fényerő, színhűség és még számos más területen.

Az iPhone XS kijelzőjének maximális fényereje a tavalyi modell 634 nites értékéről idén felkúszott 660 nitre sRGB és DCI-P3 színskálákon mérve. Ehhez társul még, hogy a kijelző a ráeső fénynek csupán 4,7%-át tükrözi vissza, ami az egyik legalacsonyabb érték, amit okostelefonban mértek. A kettő elegye verhetetlen olvashatóságot eredményez még a legerősebb nappali külső fényviszonyok között is. És ez csak egy az iPhone XS kijelzőjének kiemelkedő tulajdonságaiból, érdemes elolvasni a teljes cikket is az érdeklődőknek.

Az sem árt hozzá, ha az ilyen ábrák mondanak neked valamit.

A DisplayMate Technologies már 1991 óta vizsgálja a különféle kijelzőket a legkorszerűbb tudományos módszerekkel, speciális laboreszközök segítségével. Elfogultsággal tehát biztosan nem vádolhatóak, már csak azért sem, mert mérési eredményeik publikusak, azokat bárki leellenőrizheti magának az eredeti cikkben.

Forrás: MacRumors és DisplayMate

Ha kedvet kaptál a készülékhez, iratkozz fel az érdeklődők listájára, hogy Magyarországon az elsők közt vehesd kézbe a legújabb iPhone-ok valamelyikét.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!