imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Oscar-gála legjobb alakítása egy iPadé


Simon Pierro mesterségének címere iPad bűvész. Elsőre talán nehéz elképzelni a kategóriát, pedig ha megnézed, milyen mutatványokat hozott magával az Oscar-díjátadóra, rögtön megérted, miről is van szó…

Hazai idő szerint március 5-én, hajnalban zajlott le az ez évre esedékes, 90. Oscar-gála. A világ egy része ámulva nézi végig a showt, együtt izgul a filmesekkel, gyönyörködik a ruhakölteményekben vagy a színészekben és színésznőkben. Az esemény jellemzően hatalmas médiafigyelemnek is örvend, nem csoda, hogy pár élelmes performer kihasználja az alkalmat, hogy kicsit raboljon a figyelemből.

A műfaj abszolút nyertese nálunk a német származású iPad bűvész, Simon Pierro lett. A mágus a klasszikus utcai mutatványos technikát ötvözte a 21. századdal. Fogott egy iPadet, sétálgatott az utcán, és egy igen nagyfokú trendérzékenységre valló trükkel sokkolta a járókelőket: a táblagépből a nézelődők szeme láttára előkapott egy mini Oscar-szobrocskát. Vagy épp a saját fél pár cipőjét, ha arra mutatkozott igény…

Pierro egyébként már elég régóta nyomja az ipart, legelső videóiban még az iOS 5-höz készített trükköket. Azóta persze meglehetősen nagy hírnévre tett szert, évente több mint 100-szor, élő előadások keretei közt mutatja meg tudományát, ezzel is igazolva, hogy nem kameratrükkről van szó. Saját meghatározás szerint ő egy klasszikus bűvész, némi extra csavarral.

Ha valami egyedit csinálsz, megkapod a figyelmet. Ha valami egyedit csinálsz az évtized egyik legtrendibb kütyüjével, minden lehetségessé válik. – mondta.

Forrás: Cult of Mac

Ha te is szeretnél belevágni a bűvészkedés iPades változatába, mindenképpen kelleni fog hozzá egy iPad. Érdemes rögtön az akciósat vinni. És ezek az árak még csak nem is illúziók!

iPad

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!