imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Oscar-gála legjobb alakítása egy iPadé


Simon Pierro mesterségének címere iPad bűvész. Elsőre talán nehéz elképzelni a kategóriát, pedig ha megnézed, milyen mutatványokat hozott magával az Oscar-díjátadóra, rögtön megérted, miről is van szó…

Hazai idő szerint március 5-én, hajnalban zajlott le az ez évre esedékes, 90. Oscar-gála. A világ egy része ámulva nézi végig a showt, együtt izgul a filmesekkel, gyönyörködik a ruhakölteményekben vagy a színészekben és színésznőkben. Az esemény jellemzően hatalmas médiafigyelemnek is örvend, nem csoda, hogy pár élelmes performer kihasználja az alkalmat, hogy kicsit raboljon a figyelemből.

A műfaj abszolút nyertese nálunk a német származású iPad bűvész, Simon Pierro lett. A mágus a klasszikus utcai mutatványos technikát ötvözte a 21. századdal. Fogott egy iPadet, sétálgatott az utcán, és egy igen nagyfokú trendérzékenységre valló trükkel sokkolta a járókelőket: a táblagépből a nézelődők szeme láttára előkapott egy mini Oscar-szobrocskát. Vagy épp a saját fél pár cipőjét, ha arra mutatkozott igény…

Pierro egyébként már elég régóta nyomja az ipart, legelső videóiban még az iOS 5-höz készített trükköket. Azóta persze meglehetősen nagy hírnévre tett szert, évente több mint 100-szor, élő előadások keretei közt mutatja meg tudományát, ezzel is igazolva, hogy nem kameratrükkről van szó. Saját meghatározás szerint ő egy klasszikus bűvész, némi extra csavarral.

Ha valami egyedit csinálsz, megkapod a figyelmet. Ha valami egyedit csinálsz az évtized egyik legtrendibb kütyüjével, minden lehetségessé válik. – mondta.

Forrás: Cult of Mac

Ha te is szeretnél belevágni a bűvészkedés iPades változatába, mindenképpen kelleni fog hozzá egy iPad. Érdemes rögtön az akciósat vinni. És ezek az árak még csak nem is illúziók!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!