imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az új Apple Watchok már a spájzban vannak


Tegnap elstartolt az iOS 12 második fejlesztői bétája. Ahogy az lenni szokott, az erre fogékony fejlesztők gyorsan átnyálazták a forráskódot, hátha találnak benne valami beszédeset. Találtak.

És hát ki más lehetett volna az erre fogékony fejlesztő, ha nem Guilherme Rambo a tavalyi nyár szuperhőse, aki azóta leigazolt a 9to5Mac-hez kódrészleteket vadászni. Most se volt rest: amint napvilágot láttak az iOS 12 legújabb fejlesztői bétái Rambo rögvest a sorok közé vetette magát. Próbálkozása nem vallott kudarcot, elég hamar talált is pár érdekes részletet.

Ugyebár minden Apple terméknek van egy egyedi kódszáma. Ezek az azonosítók pedig előszeretettel szoktak leleplezni új, még nem bemutatott termékeket, elég hozzá annyi, hogy egy olyan számsor tűnjön fel, amelyet még nem láttunk, máris tudhatjuk, hogy lesz valami újdonság. Rambo ezúttal a szeptemberre várható új Apple Watchok azonosítóját halászta ki az iOS 12 kódtengeréből.

Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 és Watch4,4. Ezek azok a bizonyos szóban forgó találatok, amelyek egyébként teljesen megegyeznek az Apple Watch 3 kódjával, értelemszerűen egy szám eltéréssel. Magyarul a bemutatásra váró Apple Watchok mennyisége és verzióbeli diverzitása várhatóan azonos lesz a tavalyi felhozataléval.

Nem meglepő módon úgy számolunk, hogy a termékeket Apple Watch 4-nek fogják nevezni, és az eddigi, megbízhatóbb forrásból érkező pletykák szerint 15%-kal nagyobb kijelzővel fognak debütálni és nagyobb aksival. Ming-Chi Kuo szerint pedig egy nagyobb formaterv béli változtatás sem elképzelhetetlen.

Sajnos mivel az azonosítók mennyisége megegyezik a tavalyival, tartok tőle, hogy a kerek Apple Watch nincs benne az idei történetben, noha természetesen az órák karakterisztikájára vonatkozóan nem derült ki semmi a Rambo által feltárt kódból.

Forrás: 9to5Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!