imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az új Smart Battery Case még elődeinél is szebb!


Design szempontjából talán nem is csinált még “szebbet” az Apple a Smart Battery Case-nél. Ezt a tényt az idei modellekhez érkező kiadás még színben is megerősíti!

A 2019-es iPhone-ok egyik legnagyobb erőssége, hogy remek az energiafogyasztásuk és nagy az akkumulátoruk, ezért hiába merült le még pár éve még napon belül is egy iPhone 6s, a mostaniak már piacvezetők aksiidő terén.

Akinek viszont ez sem elég (az hordhat magával egy ízléses külső aksit), az ráteheti az Apple saját tervezésű tokját, ami akár további 50%-kal képes növelni az üzemidőt. Azt már rengetegszer megénekeltük, hogy a cupertinói tervezőasztalok remeke ez a termék, és most is úgy gondolkodtak, hogy kár változtatni a bevált recepten. Szerintem azonban még ennél is tovább mentek.

Az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max modellekhez ugyanis három színben kapható ez a tok: fehér, fekete és rózsakvarc. Utóbbi egyébként fehér telefonokhoz nem is olyan rossz, de nézzétek meg az amúgy legjobb iPhone 11 Pro színnel, az éjzöld kameraszigetével:

“Sajnos” ez a szín csak a Pro modellekhez elérhető, az iPhone 11-hez csak fekete-fehér opció kapható.

Hát igen, az a vállalat, amit designban számos multi egyszerűen csak leutánzott és abból épített karriert, ilyet is tud. Persze jöhetnek a Jobs forog a sírjában, meg az Ive ilyet nem engedne gondolatok, de tudjuk, hogy ez nem így van. És talán kell is kicsit az ellenpólus, egy általánosan kiröhöghető termékben.

A Smart Battery Case egyébként puha szilikonos borítású, állítólag jó a tapintása, belül pedig a mikroszálas bélés védi az iPhone-t a mikrokarcok ellen, és rárakhatod Qi töltőre is. És van olyan, akinek tényleg nem elég még a mostani kapacitás sem, és elgondolkodik egy ilyen vásárlásán. De lééégyszi, előtte nézz körbe alternatívákat keresve.

Például egy akár vezeték nélkül is töltő a zsebedben egyáltalán nem tolakodó és amúgy kifejezetten jól kinéző, minőségi külső akkumulátor nem lenne jobb döntés?

Tetszik az új Smart Battery Case? Szerinted milyen színben kéne még kihozni, hogy fokozzuk az élvezeteket?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!