imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult a Back to School akció Magyarországon is.


Az Apple minden évben meghirdeti saját vissza a suliba akcióját, de természetesen Magyarországon sem maradnak kedvezmények nélkül azok akik felsőoktatásban tanulnak, hiszen most 12 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak Mac számítógépet. Biztosan sokan vártátok már ezt az akciót, most mindent megtudhattok róla.

Amerikában csak egy 100 dolláros Apple Store Gift Card jár a gépek mellé, itthon viszont szerencsére ennél jóval többet lehet spórolni, akár 95 000 forintot is. Íme a részletek.

Az akció 2014. szeptember 1-től november 9-ig, tart, és 12 százalék kedvezménnyel lehet Mac gépeket vásárolni.

Az akcióban résztvevő gépek: MacBook Air, iMac, MacBook Pro, MacBook Pro retina kijelzővel. (Az akció nem érvényes Mac mini és Mac Pro modellek, valamint egyedileg összeállított konfigurációk vásárlása esetén.)

A kedvezményt felsőoktatási hallgatók, felsőoktatási intézménybe felvételt nyert hallgatók, felsőoktatási hallgatók szülei és oktatók vehetik igénybe érvényes felsőoktatási diák- vagy tanári igazolvány bemutatásával.

Hogyan veheted igénybe a 12 százalékos kedvezményt az iStyle üzleteiben? Nagyon egyszerűen.

1. Látogass el bármelyik magyarországi iSTYLE üzletbe.

2. Hozd magaddal érvényes magyar felsőoktatási intézménybe szóló diákigazolványod, hallgatói jogviszony igazolásod vagy munkáltatói igazolásod.

3. Mutasd meg a jogosultságot igazoló dokumentumot kollégáinknak, akik így ki tudják állítani a kiválasztott termékről a kedvezményes számlát.

4. A dokumentumról digitális másolatot készítünk, erre az Apple-nek van szüksége a jogosultság ellenőrzéséhez.

Ha az iStyle webshopjában szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, akkor a következőket kell tenned:

1. Lépj be a felhasználói fiókodba. Ha még nincs ilyened, regisztrálj egyet.

2. Személyes beállításaid között a Diákigazolvány feltöltése menüpontban töltsd fel érvényes felsőoktatási (főiskola, egyetem) diákigazolványod mindkét oldalát vagy hallgatói jogviszony igazolásod vagy felsőoktatási intézményben kiállított munkáltatói igazolásod szkennelt vagy befotózott formában. Fontos, hogy jó minőségű, olvasható képet tölts fel.

2. Kollégáink a jogosultság ellenőrzése után (általában 1 munkanapon belül) e-mailben elküldik számodra az akciós kuponkódot a profilodnál megadott e-mail címre.

3.Válogasd össze a kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket. A Bevásárlókosár oldalon add meg a kedvezmény kupon mezőben a kapott kuponkódot. Ekkor levonásra kerül az akcióban részt vevő termékekre a 12% kedvezmény a kosár végösszegéből.

5. Innentől már csak fizetési és szállítási/átvételi módot kell választanod, és leadnod a megrendelést.

Screen Shot 2014-09-01 at 12.58.51

 

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!