imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Balesetet szenvedett az Apple önvezető tesztautója


Javában zajlik az Apple önvezető autójának tesztelése, mely a minap éppen egy kisebb baleset áldozata lett, azonban a jelentés szerint nem a cupertinóiak voltak ludasak az incidensben.

Ahogyan korábban már beszámoltunk Ming-Chi Kuo jóslatáról, miszerint várhatóan 5 év múlva jelenhet meg az Apple saját önvezető járműve, addig úgy tűnik, nem megy minden tökéletesen, hiszen augusztus végén egy kisebb balesetbe keveredett a cég tesztautója.

A kép illusztráció.

A jelentés szerint egy Nissan Leaf 25 km/h-s sebességgel ment bele a cég járművének hátuljába. Noha mindkét autóban kár keletkezett, személyi sérülés nem történt egyik oldalon sem.

Egyébként az almás konszern már 2017 eleje óta teszteli önvezető autójának szoftverét, azonban ez az első eset, hogy baleset áldozata lett. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az újdonság kapcsán, hiszen több mint 60 autóban folyik a szoftverek tesztelése, azonban egyelőre bizonytalan számunkra, hogy hol tarthat a cég autós projektje, milyen formában és egészen pontosan mikor ölthet végleges formát a terv.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!