imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bankkártyás részletfizetési lehetőség az iSTYLE boltokban


A ma induló programban még egyszerűbbé válik a részletfizetés, a jövőben mindössze egy bankkártyára lesz szükség.

Az iSTYLE boltok is bekerültek a MasterCard Instalment programjába. Az új szolgáltatás lényege, hogy a bankkártyás fizetés végén mindenki választhat majd, hogy egyösszegben akarja kifizetni az adott összeget, vagy a POS terminál által felkínált részletfizetési lehetőséget választja inkább.

A folyamat rendkívül egyszerű: 20 ezer forint feletti fizetés esetén a fizetési folyamat végén választhatsz, hogy egyben vagy részletekben szeretnéd kifizetni az összeget. Amennyiben utóbbit választod, a gép kiad egy papírt a választható konstrukciókból:

Ezek után nincs más dolgod, mint az általad választott opciót beütni a terminálba. A vásárláskor kapott bizonylat tartalmazza a választott részletfizetés részleteit.

Ez a megoldás rendkívül új globálisan is, ezért még csak korlátozottan elérhető. A ma indult tesztidőszak első körében a Cetelem hitelkártya birtokosok közül 2000 kiválasztott ügyfél élhet ezzel a lehetőséggel. A szolgáltatás minden iSTYLE boltban elérhető.

Ha iPhone-t szeretnél részletre venni új modelre cserélési opcióval, ismerd meg az iPhone Green Programot!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!