imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bárcsak olyan népszerű lehetnék, mint a Kopasz Emoji…


Ő jelenleg ugyanis a legtöbbet megosztott, legtöbbet lájkolt és retweetelt emoji az összes közül. Még „arc egyenlőtlen szemekkel és hullámos szájjalt“ is lehagyta, ami nagy szó! Emoji hírek következnek.

Az Emojipédia volt olyan jó, hogy statisztikát készített abból, hogy melyik új emojik mentek a legnagyobbat Twitteren az október végi indulásuk óta. Hogy ez miért jó neked? Egyszerű: ha nem akarsz 2018 szeptemberében ragadt őskövületnek tűnni az interneten, akkor ezeket KELL majd pörgetned.

Érdekes módon nem a kedvenc új karakterünk, „arc egyenlőtlen szemekkel és hullámos szájjal 🥴“ végzett a dobogó legfelső fokán, hanem Kopasz Emoji 👨‍🦲, igaz csak egy hajszállal. Úgy látszik a kopaszodás égetőbb problémája az emberiségnek, mint a tivornyázás. Harmadik helyen a széplelkűek új slágere, a mosolygós arc három szívecskével 🥰 futott be, de a negyedik hely ismét érdekes. Egy láb🦶. Mondjuk még mindig jobb, mint ez a láb 🦵, ami feltehetően a legbizarabb emoji valaha.

Ami az állatok és ételek kategóriát illeti: ételek közül a top sláger egyértelműen a mangó lett 🥭, de nem leszel ciki a muffinnal 🧁 sem. Ha állat, akkor nem is kérdés, csak a mosómedve és a láma jöhet szóba. Ha pávát 🦚 vagy vízilovat 🦛 használsz, rögtön ki is válthatod a nyugdíjas bérleted a legközelebbi termálfürdőben.

Na, ennyikeh volt már a legfrissebb emoji-trend. Legyetek ma is trendyk, szevasztok! 🧝‍♂️🥶🦷

Forrás: Emojipedia

Kommentbe dobhatod a legmenőbb emoji-szettedet.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!