imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Beats felvásárlás: a teljes interjú


A hét folyamán többször is hírt adtunk az Apple történetének legnagyobb felvásárlásáról, amikor is 3 milliárd dollárért megszerezték a két Beats céget. A hírek egyik legfontosabb forrása az az interjú volt, amit a Re/code Code Conference 2014 eseményén készítettek.

Ha te is számolod vissza a perceket a holnapi WWDC-ig, és gondban vagy az alvással, akkor jó programnak ígérkezik a teljes, 1 órás interjú ma estére. Ebben Walt Mossberg és Kara Swisher beszélget az Apple internetes szolgáltatásokért és szoftverekért felelős alelnökével, Eddy Cue-val, és a Beats társalapítójával, Jimmy Iovine-nal.

 

Ha pedig nem érdekelnek a részletek, de kíváncsi vagy a lényegre a Beats akvizícióval kapcsolatban, olvasd el összefoglaló írásunkat.

Forrás és borítókép: Re/code.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!