imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Befutott az első Mac mini benchmark. Izmos, izmos…


Noha csak november 7-én kerülnek forgalomba az első példányok, a Geekbench máris fogott egy kósza bechmarkot, amiből kiderül, mit tud az újraélesztett Mac mini.

A geekbench-végre kapott vadon élő 2018-as Mac mini az erősebb konfigurációjú modellek táborába tartozik. 3,2 GHz-es 6 magos 8. generációs Intel i7-es processzor, UHD Graphics 630 és 32 giga RAM gondoskodik a teljesítményről, ennek megfelelően pedig az alább látható eredmények is meglehetősen izmosak lettek.

Az egymagos teljesítmény 5 512 pontra, míg a többmagos 23 516 pontra rúgott. Összehasonlítás képpen ez teljesítményben ott van a high-end 2.9GHz-es MacBook Pro 2018 teljesítményével, ami 5 433 és 22 556 pontot hoz ugyanebben a tesztben. Sőt, egymagos teljesítményben majdnem ott van, mint a 2013-as Mac Pro, multi-core pedig meg is haladja azt. Ugyanígy a 2017-es iMac modelleket is az iMac Pro kivételével.

Persze ez még csak egyetlen benchmark eredmény, pontosabb képet kapunk majd, ha elindul a hivatalos forgalmazás és nagyobb lesz a merítés. Mindenesetre ígéretesnek tűnik a felállás.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!