imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Befutott az iOS 11 kilencedik bétája


Mindössze három nap telt el a nyolcadik fejlesztői béta megjelenés óta, máris itt a következő, sorban a kilencedik tesztelnivaló. Természetesen nem sok látványos újítás történt ezalatt a rövidke idő alatt, viszont a motorháztető alatt tovább csiszolták a rendszert.

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan rakhatjátok fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt, azt is kiveséztük, hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

Most, hogy tegnap este napvilágott látott a hivatalos meghívó az iPhone 8 leleplezésére, biztosan tudhatjuk, hogy tényleg már csak pár nap választ el minket attól, hogy végleges formájában láthassuk az iOS 11-et. Az Apple addig is turbó fokozatra kapcsolt, látszik, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rajtra már tökéletes legyen a rendszer. Olyannyira, hogy sikeresen megdöntötték az iOS 8 rekordját: a mostani frissítéssel hivatalosan is az iOS 11 lett a legtöbb, hivatalos megjelenés előtti bétaverziót kapott rendszer valaha.

Tekintve, hogy az égbekiáltó bugok java részét mostanra már kiküszöbölték, ez a béta is inkább csak finomhangolásokat, és apróbb hibajavításokat tartalmaz. Nézzük a legérdemlegesebbeket:

  • Javították az időnként miniatűrizált állapotban ragadt billentyűzetet.
  • Csiszolgattak a Setup asszisztensen.
  • Apróbb fejlesztések a Messagesen, a MusicLibrary-n és a Classroomon.
  • Javították a laggoló 3D Touch-ot.

Ezen felül pár szemfülesebb felhasználó kiszúrt pár, most még bugnak tűnő anomáliát, amelyek már a külön gesztusvezérelt iOS 11-et kapó iPhone 8 közeledtére utalnak. Ilyen például, hogy a Siri felületén időnként bal oldalra ragad az óra. Pont oda, ahová Gurman is jósolta pár napja az iPhone 8 időkijelzését. Hasonlóan gyanús, hogy a Mail app hajlamos lekerekített status barral betölteni. Véletlen lenne? Nem hinnénk.

Az új fejlesztői bétával párhuzamosan útjára indult a nyolcadik publikus béta is.

Mától hivatalosan is itt a szeptember, aminek hallatán minden második iskolásnak ökölnyi méretűvé ugrik össze a gyomra. Kivéve persze, ha a Back to School akció keretein belül kapnak egy MacBookot 12% kedvezménnyel, mert akkor biztosan örömmel vágnak majd bele az új tanévbe.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!