imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Befutottak az első iPhone XR reklámok!


Az iPhone XR amerikai rajtját követően máris befutottak az első reklámvideók az Apple-től. Azaz pontosan kettő, mutatjuk is őket!

5 évvel ezelőtt villantott utoljára az Apple színes iPhone-okat, 2013-ban az iPhone 5s-sel egyidőben mutatkozott be az iPhone 5c. Ez az iPhone 5 újracsomagolt változata volt, se fémház, se Touch ID. Viszont színes kiadásokban érkezett, ami óriási sikert aratott, nagyon szép első hétvégét produkált vele a gyártó.

Az Apple ismét bedobta tehát a színes iPhone kártyát, ezúttal viszont sokkal nagyobbat dobbantott és a legfrissebb hardverrel látta el az olcsóbbik kiadást. Megegyező széleslátószögű kamera, A12 Bionic processzor és Face ID a teljesség igénye nélkül. Az elegáns arany, ezüst és fekete köntösbe bújtatott iPhone XS mellett tehát megjelent a kínálatban egy fiatalosabb megjelenésű, ámde csúcskategóriás készülék.

A YouTube-ra feltöltött két új reklámvideóban is erre helyezte a hangsúlyt a gyártó, amik véleményem szerint nagyon jók lettek. Az iPhone XR mától előjegyezhető hazánkban, a hivatalos magyar megjelenés pedig október 26-ra esik. Nagyon várjuk, hogy a kezünkbe vehessük az új modelleket!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!