imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Befutottak az első iPhone XR reklámok!


Az iPhone XR amerikai rajtját követően máris befutottak az első reklámvideók az Apple-től. Azaz pontosan kettő, mutatjuk is őket!

5 évvel ezelőtt villantott utoljára az Apple színes iPhone-okat, 2013-ban az iPhone 5s-sel egyidőben mutatkozott be az iPhone 5c. Ez az iPhone 5 újracsomagolt változata volt, se fémház, se Touch ID. Viszont színes kiadásokban érkezett, ami óriási sikert aratott, nagyon szép első hétvégét produkált vele a gyártó.

Az Apple ismét bedobta tehát a színes iPhone kártyát, ezúttal viszont sokkal nagyobbat dobbantott és a legfrissebb hardverrel látta el az olcsóbbik kiadást. Megegyező széleslátószögű kamera, A12 Bionic processzor és Face ID a teljesség igénye nélkül. Az elegáns arany, ezüst és fekete köntösbe bújtatott iPhone XS mellett tehát megjelent a kínálatban egy fiatalosabb megjelenésű, ámde csúcskategóriás készülék.

A YouTube-ra feltöltött két új reklámvideóban is erre helyezte a hangsúlyt a gyártó, amik véleményem szerint nagyon jók lettek. Az iPhone XR mától előjegyezhető hazánkban, a hivatalos magyar megjelenés pedig október 26-ra esik. Nagyon várjuk, hogy a kezünkbe vehessük az új modelleket!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!