imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Befutottak az első Retina MacBook Air kicsomagolós videók


A kedden bemutatott új Retina MacBook Air notebookokat néhány szerencsés tech YouTuber már a kézhez is kapta és elmondják mitől különleges az új Air.

Az ismerősi körömben amikor felmerül a gépvásárás, akkor mindig a MacBook Airt ajánlom első körben. Ez az a gép amiben nincsenek feleslegesen drága funkciói, csak a lényeg. Ez pedig akár egyetemre, irodai munkára, akár otthonra nagyon sok mindenre elég.

A New Yorkban tartott keddi bemutató után az Apple máris kicsomagoltatta az új Retina MacBook Airt néhány YouTuberrel, és az alábbi reakciók születtek:

Az első vidóban máris kiderül, hogy brutálisan szép lett az új MacBook Air. Az új aranyszín, az iPhone XS árnyalatához hasonlítható a leginkább.

A három színárnyalathoz passzoló matricákat csomagolt az Apple a dobozba.

A keményvonalas tech reviewerek véleményére még várnunk kell ugyan, de az már most látszik, hogy az új Retina MacBook Air nem a MacBook Pro vonal felhasználóinak szól. Ezzel magyarázható az is, miért az iménti vloggerek véleményét kért ki első körben a cég. Az Apple újragondolta az apró méret, megfelelő teljesítmény, egész napos aksiidő hármast és alkotott egy gyönyörű ékszerdobozt.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!