imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Bejelentették a PowerBeats Prót


Hivatalosan is bemutatkozott a legújabb Beats termék. Az AirPods lelkére épülő vezetéknélküli füles specifikáció alapján mindent tud, kétszer.

A Beats termékei az elmúlt években nem igazán frissültek, inkább csak ráncfelvarrást kaptak. Ezért is volt némiképp meglepő hír, hogy az AirPods frissítése mellett kiszivárgott az új, valóban vezetéknélküli PowerBeats utód, amit most az Apple hivatalosan is bejelentett.

A PowerBeats Pro névre keresztelt füles megőrizte kialakítását, maradtak a fülhorgos megoldásnál választható harangokkal, így azoknak is kényelmes lehet, akik füle nem kompatibilis az AirPodsszal, vagy nem bíznak a tartásában. 4 színben érkezik majd, amik szerintem kifejezetten jól sikerültek:

Egy sportfülesről van szó, annak minden jó tulajdonságával: izzadság és porálló lesz. A nagyobb kialakítás nagyobb aksi elhelyezését teszi lehetővé, és elsőre brutálisat ígér: 9 óra zenehallgatást! A töltőként is szolgáló tok pedig összesen 24 óra üzemídőt nyújt. Ezt ráadásul kétszer, mert a két füles külön-külön is működik.

Ehhez az kellett, hogy elődéhez hasonlóan megkapta az AirPods lelkének számító H1 chipet. Így két teljes értékű fülest kapunk, amin állíthatjuk a hangerőt vagy intézhetjük a hívásokat.

Az egyelőre kérdés, hogy a hang minősége milyen lesz, erre majd az első tesztek után kapunk választ. Amire még kicsit várni kell: májusban érkeznek az első darabok, vélhetően először az USA-ba. Az árazás viszont már ismert: itthon 84 990 forintért lesz kapható, vagyis 10 ezerrel drágábban, mint a vezetéknélkül tölthető AirPods.

Úgy tűnik, hogy egy kifejezetten ütős sportfülessel rukkolt elő a Beats. Már tényleg csak az a kérdés, hogyan szól, és a vásárlók hogyan reagálnak majd az árazásra. Engem mindenesetre kifejezetten érdekel, ha mást nem, egy komolyabb tesztre.

Neked hogy tetszik a PowerBeats Pro?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!