imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Beköltöztek a hétfői Apple Watch bemutató helyszínére


Az Apple megkezdte a Yerba Buena Center dekorálását a hétfői Apple bemutatóra, ahol várhatóan minden eddig ismeretlen információt megtudhatunk az Apple Watch-ról.

Ahogyan a képeken is látszik, az Apple már javában díszíti a hétfői Apple Watch bemutatónak otthont adó San Fransiscó-i Yerba Buena Centert.

apple-watch-event-prep-DSC04950.0
Ezzel a narancssárga kosaras daruval helyezik el a hatalmas plakátokat. | Forrás: The Verge

A plakátokon ugyanaz a grafika szerepel, amit már a múlt hét csütörtökön kiküldött meghívókon is láthattunk. Ekkor tudtuk meg, hogy március 9-ére időzítette az Apple a következő prezentációját, és mivel az alkalomnak a beszédes „óraátállítás”címet adták (Spring forward), biztosra vehetjük, hogy az est középpontjában az Apple Watch áll majd.

apple-watch-event-prep-DSC04954.0
Forrás: The Verge

Az az új fotókon is látszik, hogy az Apple ismét nem bírta ki, hogy ne építsen fel egy teljesen különálló ideiglenes épületet az esemény idejére. Legutóbb az Apple Watch és Apple Pay bejelentésekor láthattunk ehhez hasonló, de sokkal nagyobb titokzatos fehér építményt, akkor a meghívott tech újságírók és divatszakértők próbálhatták ki az új Apple termékeket és szolgáltatásokat, valószínűleg most is hasonló célt töltenek majd be, de ne feledjük, hogy az Apple-ről van szó, így bármi elképzelhető.

apple-watch-event-prep-DSC04952.0
Az Apple nem először húz fel egy ideiglenes épületet a bemutató idejére. | Forrás: The Verge

Sajnos egyelőre a dekorációból nem derül ki több információ az esemény tematikáját illetően, úgyhogy mehet tovább a találgatás, hogy az órán kívül készül-e még valamilyen új termékkel az Apple, és ha igen, vajon mi lesz az.

apple-watch-event-prep-DSC04948_copy.0
A Yerba Buena Center szomszédságában éppen zajlik a legfontosabb játékfejlesztői konferencia, a GDC. | The Verge

Itt van még egy drónnal készült felvétel is az épülő ideiglenes épületről:

Mi a szerkesztőségben szokásunkhoz híven még az esemény előtt megtesszük majd tétjeinket, de addig is várjuk a ti elképzeléseiteket a kommentek között.

És ne feledjétek, a hétfői Apple bemutatót élőben közvetítjük a Ustream stúdiójából itt az iMagazinon! FONTOS: most nem este 7-kor kezdődik itteni idő szerint a keynote, hanem egy órával korábban, vagyis délután 18:00-kor sétál fel Tim Cook a színpadra.

Írjátok be a naptárba: Március 9 Apple keynote. Vagy klikk ide: iCal meghívó

Forrás: The Verge, MacRumors
Borítókép: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!