imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Beleshetünk a Little America készítésének kulisszáiba


Az Apple TV+ szolgáltatásában januárban debütált sorozat készítésébe tekinthettünk be egy rövidke videó erejéig. 

A sorozatról dióhéjban annyit kell tudni, hogy az Epic Magazine-ban bemutatott valódi történetek ihletésével készült. Amerikai bevándorlók vicces, romantikus, inspiráló és meglepő történeteit mutatja be, melyek manapság relevánsabbak, mint valaha.

A videóban szereplő Silence részt Sian Heder írta és rendezte, akinek legfőbb munkásságát már a Netflix-ről ismerhetjük, ő írta az Orange Is the New Black (Narancs az új fekete) első három évadát. Heder mellett olyan nevek tűnnek fel az epizódban, mint Mélanie Laurent (Becstelen Brigantyk), Zachary Quinto (Start Trek).

A rövidke videó különlegessége, hogy a bevágott jelenetekben egyik szereplő sem beszél a másikkal – a sztorihoz hűen, ami egy 10 napos némasági meditációs elvonulásról szól, mely során a főszereplők egymásba szeretnek. A videóban pedig remekül átjön a két karakter összefonódása még szavak nélkül is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!