imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Béna Super Bowl-fotója miatt kapja az ívet Tim Cook


Tim Cook nagy rajongója a sportnak, olyannyira, hogy még a Twitter-bemutatkozásában is ezt tartja a legfontosabb információnak amellett, hogy ő az Apple vezérigazgatója. Nem meglepő, hogy ott volt az itthoni idő szerint ma hajnalban játsztott Super Bowl 50-en is.

Tim Cook rövid Twitter-bemutatkozása így szól: „Az Apple vezérigazgatója, az Auburn football és a Duke kosárlabda rajongója.” Ez alapján elég nyilvánvalóvá teszi, hogy szereti a sportokat, azon belül is az amerikai focit és a kosárlabdát. Ez két egyetemi csapat, nem meglepő módon azoké az egyetemeké, ahová ő maga is járt: az Auburn Univesity-n szerezte a BSc-diplomáját ipari menedzsmentből, a Duke University-n pedig az MBA-képesítését.

És noha alapvetően egyetemi csapatoknak szurkol, azért természetesen kilátogatott az amerikai futball legnagyobb eseményére, a Super Bowlra is, ami a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője. Itt valószínűleg a végül vesztesként távozó Carolina Panthersnek szurkolt, hiszen ebben a csapatban játszik running back poszton Cameron Artis-Payne, aki korábban az Auburn Tigers csapatát erősítette – bár a döntőn nem lépett pályára.

A meccs utáni pillanatokról Tim ki is rakott egy képet a Twitterre:

Hát, valljuk be, valóban nem ez lehet Tim Cook életének legjobb képe. Kicsit bemozdult, és a kompozíció sem az igazi, amivel nem is lenne baj, ha nem az Apple vezérigazgatója rakta volna ki a valószínűsíthetően iPhone-nal készített képet. Úgy tűnik sétált a kép készítése közben, vagy izgult, ideges volt, mindegy is, a lényeg, hogy az emberek gyorsan felfigyeltek a fotóra, ami finoman szólva sem illeszkedik túlzottan abba a képbe, amit az Apple igyekszik kialakítani az iPhone kamerájáról. Nem kellett sokat várni, jöttek is a csipkelődő válaszok:

Aztán beindult a mémgyár is:

Egy órával később Tim Cook végül kirakott egy másik fotót is, ami azért sokkal jobban sikerült – bár a helyzetet valószínűleg már nem tudja megmenteni vele:

Persze az vesse az első követ szegény Timre, aki még soha nem rakott ki rossz fotót.

Forrás: The Verge.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!