imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bentley reklám iPhone 5s-sel forgatva, iPad Airen megvágva


Ha megnézed az alábbi Intelligent Details néven futó Bentley reklámot, nem fogod elhinni, mivel készült. Az egész reklámot iPhone 5s készülékekkel forgatták New York utcáin, majd az iPhone-okkal felvett anyagot az autókban vágták meg a beépített iPad Airek és az iMovie alkalmazás segítségével. Az iPad Airek és a hozzájuk tartozó Apple Bluetooth billentyűzetek természetesen az autó alapfelszereltségét tartalmazzák. Mondjuk az autók 65 milló forintos árába belefér pár iPad extrának. Íme a reklámfilm:

Természetesen elég drága állványokat, stabilizátorokat, illetve szűrőket használtak az iPhone 5s készülékekkel, de az elkészült anyag simán felveszi a versenyt a sokszor többe kerülő professzionális rendszerekkel.

 

forrás: The Loop

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!