imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Beragadt Digital Crown kitisztítása


Az Apple Watch tisztítása egészen egyszerű, hiszen egyes modellek vízhatlanok, mások vízállóak. De mi a helyzet az óra koronájával?

Az Apple nagyon precíz kezelőszervet tervezett az Apple Watchokba, amivel léptethetünk az egyes menüpontok közt vagy görgethetünk például az üzenetekben. Ahogy az iPhone-ok töltőcsatlakozói, és egyéb apró méretű rései, úgy ez is olykor tisztításra szorul, hiszen könnyen beragadhatnak szennyeződések a tok és a Digital Crown közé, amiket a megfelelő technikával könnyen eltávolíthatunk.

Nos, sokan nem gondolnak rá, de a legegyszerűbb módja az Apple Watch tisztításának az öblítés. Persze nem a mosógépben, hanem folyóvíz alatt. Ha szakszerűen, az órát kímélve szeretnénk a tisztítást elvégezni, akkor távolítsuk el a pántokat (sport szíj esetén nem szükséges) és tegyük a következőket:

  1. Kapcsold ki az órát
  2. Állítsd langyosra víz a hőmérsékletét (0-35 fok között érzi magát a legjobban)
  3. Tartsd a koronával felfelé a csap alá körülbelül 10-15 másodpercig, de csak éppen addig amíg átfolyik rajta a víz
  4. Míg a résen átfolyik a víz, folyamatosan görgesd és nyomkodd a Digital Crownt
  5. Puha kendővel alaposan töröld át az órát

Természetesen minden oldószer kerülendő. Kerüljük a szappant és társait, hiszen ha elsőre nem is tesz nagy kárt az órában, akkor is beleragadt a résekbe.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!