imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bérelni is lehet majd az Apple Watch-ot


Egy kaliforniai startup Apple Watch-okat adna bérbe a leendő felhasználóknak, hogy ne csak a boltban próbálhassák fel vásárlás előtt.

A Lumoid egy amerikai cég, ami viszonylag drága termékeket ad bérbe potenciális vásárlóknak, többek között tükörreflexes féyképezőgépeket, drónokat, fitnesz karpántokat, és ha minden jól megy, hamarosan az Apple Watch-ot is.

Egy telefonról vagy számítógépről vagy tabletről könnyű eldönteni, hogy beleillik-e az életedbe, de egy óráról, ami emlékeztet, hogy felállj, vagy a segítségével kifizetheted az élelmiszereidet, már nehezebb megmondani, különösen, ha csak a boltban van módod kipróbálni.

Apple_Watch_showcase
Forrás: Bloomberg

A dolog úgy működik, hogy a kevésbé magabiztos vásárlók megrendelik a kinézett cuccokat, amiket egy ideig napi díj mellett használnak, majd ha úgy döntenek, hogy megvásárolják a termékeket, a bérleti díj egy részét visszakapják.

Azoknak, akik az Apple Watch-ot szeretnék elvinni egy próbkörre, 45, illetve 55 dollárt kell fizetniük, előbbi ár a Sport modellekre vonatkozik, utóbbi pedig az acél Apple Watch-ra. Sajnos a tervek szerint nem kerülnek a kínálatba Edition modellek, pedig simán megérne mondjuk 150 dollárt, hogy egy fél napig menőzhessek az arany órával a grundon.

Apple-Watch-Campaign

Bár egyelőre nem közölték, ezek az árak feltehetően egyhetes próbaüzemre szólnak, legalábbis a cég ennyi időre kölcsönzi a hasonló hordható eszközöket.

Az első néhány hét alatt várhatóan az Apple üzleteiben sem jut majd mindenkinek Apple Watch, így az ehhez hasonló, közvetett szolgáltatásoknál is a megszokottnál kisebb készletre érdemes számítani. Emiatt már fel is lehet iratkozni a Lumoid várólistájára, bár szerintem ha valaki mindenképpen az elsők között akarja megvásárolni az Apple Watch-ot, az nem fog a kölcsönzéssel szórakozni. A Lumoid szóvivője szerint azonban már most sokan feliratkoztak a listára.

Az embereknek tetszik az ötlet, hogy kipróbálhatják a hordható eszközöket, mert olyan sok lehetőségük van, és aztán eldönthetik, melyiket vegyék meg.

Mi már nagyon várjuk, hogy kezünkbe vehessük az Apple Watch-ot, de a várható magyarországi forgalmazásról egyelőre nincsen információ. Ti egyébként kibérelnétek egy hétre vásárlás előtt?

Forrás: Mashable

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!