imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2014 legolvasottabb cikkei az iMagazinon


Elérkezett az idei év utolsó napja. Ilyenkor szokás toplistákat és visszatekintéseket készíteni. Mi összeszedtük, hogy melyek voltak a legolvasottabb cikkek az iMagazinon 2014-ben, vagyis hogy mire voltatok a leginkább kíváncsiak idén!

Először nézzük meg havi bontásban, hogy melyik hónapban melyek voltak a legnépszerűbb cikkeink. Mivel fiatalok vagyunk (2014. májusában indultunk), ezért csak az év ötödik hónapjától tudunk havi győztest hirdetni. Íme:

 

Május – Mi az amit az iPhone 6-ról tudunk?

iphone6_ecran1

Hát, igen. Akkor még ugyan bőven csak a találgatások és a koncepciórajzok terjedtek a neten, de az iPhone 6 elég hálás és népszerű téma volt, úgyhogy nem meglepő, hogy májusban erre a cikkre voltatok a leginkább kíváncsiak. A cikkben Handras igazából nem is arról írt, hogy feltehetően milyen lesz az iPhone 6, sokkal inkább arról, hogy fogadjuk kétkedve a különböző pletykákat és híreszteléseket.

Dobogósok: Google Glass megatesztBréking! Hivatalos az Apple – Beats akvizíció!

 

Június – iOS 8. Akarod majd. Azonnal! – Videóteszt

iOS8-cover

A WWDC-n bemutatták az Apple új mobil operációs rendszerét, az iOS 8-at, aminek az első bétaverzióit elérhetővé is tették a fejlesztők számára. Mi is telepítettük a bétát egy tesztkészülékre, majd természetesen egy videóban mutattuk meg a legfontosabb újításokat. Az iOS 8-cal kapcsolatos hírek egész évben nagyon népszerűek voltak, így nem meglepő, hogy a júniusi trófeát a videóteszt vitte el.

Dobogósok: WWDC 2014 ÉLŐLG 34UM95 34” 21:9 UltraWide monitor teszt

 

Július – Milyen alkalmazásokat használunk iPhone-on?

iPhone appok

Júliusban kezdtük azt a sorozatunkat, amiben bemutatjuk, hogy a szerkesztőségben kinek milyen alkalmazások a kedvencei. Ennek első része az iPhone-nal foglalkozott, és mivel minden iPhone-nal kapcsolatos hír általában sokkal népszerűbb, mint az iPaddel vagy Mackel kapcsolatos társai, ezért – icipici előnnyel ugyan, de – ez lett július legolvasottabb cikke nálunk.

Dobogósok: Újabb iPhone alázó Samsung reklám – Wall HuggersAz eddigi legszebb iPhone 6 renderek

 

Augusztus – Ilyen lesz az iPhone 6?

iphone6_evenbetter

Nyár volt, uborkaszezon, de az iPhone 6 pletykák áradata nem akart megszűnni. Az augusztusi győztes cikkben arról írtunk, miért hülyeség az a hír, amit a legnagyobb magyar híroldalak is tényként kezeltek, vagyis hogy egy kínai szolgáltató „véletlenül megmutatott” egy hivatalos reklámfotót az iPhone 6-ról. A fotó, mint azóta tudjuk, természetesen kamu volt, nem ilyen lett az iPhone 6, de aki egy kicsit is követte a híreket akkoriban, az már tudhatta ezt. Sajnos, nem minden nagy online hírportál techrovatában van ez így. További érdekesség, hogy ez a hír augusztus 25-én jelent meg, vagyis csupán 7 napja volt lenyomni az összes többi augusztusi hírt. Szép.

Dobogósok: 5 iPhone gyorstipp (nem csak) kezdőknekiOS 8 és iPhone 6 megjelenés dátumok

 

Szeptember – Meghajlik az iPhone 6? BendGate…

bendgate-cover

Emellett nem tudok elmenni szó nélkül. A szeptemberi legolvasottabb cikkünk a „bendgate”-botrány kirobbanásáról szólt. Az egészben a legelszomorítóbb az, hogy majdnem 40%-kal többen voltak kíváncsiak a bendgate-re, mint magára az iPhone 6 megjelenésére illetve a szeptemberi keynote élő közvetítésére. Ez tökéletesen példázza, hogy mekkora hisztit képes kavarni valamilyen Apple-lel kapcsolatos kvázi-botrány. A bendgate-et lezáró cikkre is 45%-kal kevesebben kattintottak.

Dobogósok: Az Apple bemutatta az iPhone 6-otApple bemutató ÉLŐ közvetítés

 

Október – Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6-árak

iPhone-6-arak-cover

Ugyan októberben jelentek meg az új iPadek, ezért minden esély megvolt rá, hogy egyszer letaszítsák a dobogó legfelső fokáról az iPhone-nal kapcsolatos híreket, azonban itthon csak október 24-én rajtolt el az Apple legújabb telefonja – legalábbis ami az előrendeléseket illeti. Az árakról nyilvánosan semmit nem lehetett tudni az online rajt pillanatáig (sőt, magáról a rajtról sem nagyon), ezért szinte természetes, hogy ez lett a hónap legnépszerűbb híre.

Dobogósok: Hiába csak két mag, mégis az iPhone nyerDirekt lassítja az Apple a régebbi iPhone-okat?

 

November – Fekete Péntek az iSTYLE-ban, jelentős kedvezményekkel!

istyle_fekete_pentek_cover

Mindenki ki van éhezve a jó kis karácsonyi akciókra, szóval nem meglepő, hogy a fekete pénteket indító hírünk lett a legolvasottabb novemberben, még úgy is, hogy értelem szerűen csak a hónap végén tudott megjelenni. Ezzel kapcsolatos egy kis baki is, a hozzászólásokban jelentkezhet az, aki észrevette akkor: véletlenül jó pár órával korábban élesítettük a hírt mint eredetileg szerettük volna, és ugyan néhány másodpercen belül levettük, a push értesítés kiment mind a közel 7 ezer feliratkozónak, jó páran még be is tudták tölteni az oldalt. Előfordul az ilyen, na. :)

Dobogósok: 3 új gyorstipp iPhone felhasználóknakHatalmas öngólt rúgott a Microsoft!

 

December – iPhone 6 karácsonyra? Nem lesz egyszerű.

iPhone6stock

Elérkezett hát az év utolsó hónapja. Mivel nem hiszem, hogy a mai hír különösebben befolyásolni tudná az eredményeket – az ünnepek alatt jóval kevesebben interneteznek –, ezért kihirdethetjük az e havi győztest is. Azt hitted, nem iPhone-nal kapcsolatos hír lesz a befutó? Tévedtél! Folyamatosan rengeteg kérdést kaptunk a szükős iPhone 6-készletek érkezésével kapcsolatban, így végül Handras írt egy cikket arról, hogy mire számíthat az aki iPhone 6-ot szeretne a fa alá tenni. Sokan lehettetek ezzel így, ezért is lett ez a legolvasottabb decemberi hír.

Dobogósok: Megérkezett az idei karácsonyi Apple-reklámMegjelent az iOS 8.1.2

 

A fentiek persze csak a havi legolvasottabb cikkek voltak, egy-egy hírt nem csak egy adott hónapban olvastok, ezért a 2014-es összesített lista kicsit másképp alakult. Nézzük, hogy az idén 8 hónap alatt generált több mint 4,5 millió oldalmegtekintéshez mely cikkek adták hozzá a legtöbbet a közel 800 tagú mezőnyből!

Íme a 2014-es iMagazin Top 10:

1. Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6-árak
2. Meghajlik az iPhone 6? BendGate…
3. Az Apple bemutatta az iPhone 6-ot
4. Fekete Péntek az iSTYLE-ban, jelentős kedvezményekkel!
5. iOS 8. Akarod majd. Azonnal! – Videóteszt
6. Az első iPhone 6 és iPhone 6 Plus tesztek és vélemények
7. Apple bemutató ÉLŐ közvetítés
8. Olcsóbb lett az iPhone 5s és az iPhone 5c
9. Az Apple válasza a „BendGate”-re. Meglepő számok következnek
10. iPhone 6 és 6 Plus videó Budapestről

Köszönjük Nektek az egész éves kitartó figyelmet, 2015-ben találkozunk ugyanitt. Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!