imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Beszállítói pletykák Ázsiából


Visszatérhet az ujjlenyomatolvasás, plusz kamerák kerülnek be és jön az 5G támogatás. A beszállítói lánctól szereztek híreket újságírók a következő két év iPhone-jairól, ahol az SE 2 is téma volt.

Az Apple termékekkel kapcsolatos pletykák számos forrásból érkezhetnek, de a legmegbízhatóbbak azok közül szoktak kikerülni, ahol a beszállítókból húznak ki információt. A Barclays elemzője, Blayne Curtis társaival ezért ázsiai túrán vett részt, ahol a beszállítási lánc több elemével is találkozott, és próbált meg minél több érdekességet megtudni. Ezek tanulságait szedte össze és osztotta meg.

Arról már eddig is hallottunk, hogy a 2019-es iPhone-okba plusz kamerák érkezhetnek, a borítás anyaga változhat, ám ezeket leszámítva nagy designváltás nem érkezik, és ezt most is megerősítették. Ami érdekes lehet, hogy minden 2019-es modellből kikerül majd az iPhone 6s-ben bevezetett 3D Touch.

Hogy miért fontos ez? Mert azt készítheti elő, hogy 2020-ra bevezessenek egy akusztikus ujjlenyomat olvasó technológiát, ami a képernyőn bárhol működhet. A Touch ID Face ID-ra cserélése óta sokan szeretnének hasonlót, így ez valóban komoly újítás lenne, ha az Apple eszközöktől elvárt pontossággal és megbízhatósággal működne. Szintén jövőre érkezhet majd az 5G támogatás.

Ahogy azt már Ming-Chi Kuo is megjósolta, most Curtis is megerősítette: az iPhone XR utód 4GB RAM-mal érkezhet majd a mostani 3 helyett.

A beszállítók elmondása szerint az új iPhone-ok gyártása július-augusztusban kezd el igazán felpörögni.

A végére pedig természetesen nem maradhat ki az SE 2 pletyka, ami az iPhone 8-as házában érkezhetne. Állítólag “néhány beszállító” említett 2020 elejére ilyen terveket, míg mások semmit sem tudtak erről.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!