imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A beszállítók is jó negyedévre számítanak az Apple-től


Ami előrejelzi az idei iPhone-ok sikerességét. A Broadcom 25%-os növekedést vár az elkövetkezendő időszaktól az elmúlt negyedévhez képest.

Sokan sokféle képpen próbálták megtippelni, hogy vajon a vásárlóközönség mennyire várja az idei iPhone felhozatalt, az az pontosan mekkora is lesz a frissítési hajlandóság. A legoptimistább előrejelzések szerint akár a felhasználók 45%-a is érezheti úgy, hogy idén újra kell cserélnie régi iPhone-ját. Ami azért valljuk be, kicsit durva arány lenne, ha fele ennyien akárnának váltani, az Apple azt is csak nagyon nehezen tudná kiszolgálni.

Azonban a beszállítók is elkezdtek mozgolódni, a Broadcom például már most látja, hogy valószínűleg a vártnál sokkal jobb negyedévet fognak zárni a 2018-as karácsonyi időszak végére. Sőt egészen odáig mentek, hogy nemcsak jobb negyedévre számítanak tavalyhoz képest, hanem egészen hihetetlen: 25%-os növekedést várnak ettől az időszaktól.

A Reuters riportja alapján az is tudva levő, hogy egészen pontosan az Apple sikerességére hagyatkoznak a jóslatot illetően, az iPhone X számos alkatrészét ez a cég gyártotta tavaly és ez idén sincs másként. De mit is árul el ez a feltételezés pontosan?

Annyit mindenképp, hogy a megszokottnál nagyobb lesz az új eszközök dömpingje, tehát igaz lehet az informátorok 3 új iPhone elmélete. Illetve azt is, hogy valószínűleg az Apple jócskán berendelt ezekhez való alkatrészeket. Ráadásul időben tette, így akár a tavalyi november 3-i megjelenés idén szeptemberre eshet. Ezzel pedig az Apple észrevétlenül lerövidíti az iPhone X frissítési ciklusát, ami pénzügyi szempontból nem kis bravúr a cégnek és úgylátszik a beszállítóknak sem.

Forrás: 9to5Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!