imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Bevállalós gyártó vagy betonbiztos pletyka?


Nem feltétlen lennénk boldogok, ha az alábbi hír igaz lenne, egy viszont biztos: tokot már most is rendelhetünk hozzá!

Relatív kevés újdonságot várunk az idei iPhone felhozatalba, ezért az őrült pletykákból is kevesebb jutott mostanság. Egy volt, aminél kicsit eldobtuk a gépszíjat, miszerint az iPhone Apple Pencil támogatást kaphat! A lényeget akkor kifejtette Anikó, és azóta hála égnek erről nem kaptunk megerősítő híreket.

Ez azonban nem tántorít vissza egy-két kiegészítő gyártót, akik szeretnének a sor elejére kerülni, és ezért hajlandóak kockáztatni is. Az egyik ilyen webshop ugyanis már mindent bevetve, a pletykákat összesűrítve,

iPhone 11 Pro bőrtokot árul, méghozzá Apple Pencil tartóval!

Vagyis nem csupán arról van szó, hogy biztosra veszi az iPhone 11 Pro modellnevet, amit CoinX tweetje után én is a legvalószínűbbnek tartok. Elmegy addig, hogy legyártott egy halom, a mostani Apple Pencilnél kisebb méretű stylustartóval ellátott, háromkamerás kivágásos tokot, és már árulja is!

A leírás se semmi:

Ez a prémium valódi bőrből készült tökéletes tok az XY vállalattól lehengerlő stílust és elsőrangú védelmet nyújt az iPhone 11 Prónak vékony és sima kivitelben, Apple Pencil tartóval kiegészítve.

Többféle következtetést lehet ebből levonni, ki mivel ért egyet:

  1. Vannak olyan elvetemült rajongók, akik már képesek megjelenés előtt tokot venni az esetleges új készülékre.
  2. Annyira jó biznisz elsőként megjelenni a piacon, hogy megéri megterveztetni és le is gyártatni egy kisebb szériát, vállalva azt, hogy az egész mehet a kukába.
  3. Pusztán a felhajtás és a hírérték miatt megéri egy ilyet meglépni, a sok kattintás és az Apple sajtó figyelme majd hozza a forgalmat.
  4. A világ legjobban informált beszállítója egy kis brit webshopon keresztül szórja a jóságot.

Engedjétek meg, hogy a negyedik ponttal kapcsolatban kissé szkeptikus legyek. Pedig pár éve még menőnek hangzott a prémium valódi bőr kifejezés, csak aztán az dbramante1928 tokjai kapcsán a tiszta bőrt megismerve tudtam meg, hogy valójában a valódi bőr a legalacsonyabb minőség.

Ezért ugyan a képen a rendereket láthatjátok, a márkát eltakartuk, hogy a kacsának ne adjunk hírverést. Cserébe megígérem, hogyha tényleg igazuk lesz, akkor veszek ebből a 20 fontos tokból, bemutatjuk nektek is, és abban hordom majd egy ideig az iPhone-om!

Forrás: 9to5mac

Na de komolyan, mini Apple Pencil iPhone-hoz? Lehetne valami ennél kevésbé Apple és jobban Samsung koppintás? Egyáltalán jöhet még ennél vadabb pletyka a napokban?

Meglátjuk. Jövő héten várjuk a meghívók érkezését, mi pedig lélekben már szeptember 10-re gyúrunk és szervezzük a közvetítést is. Biztosat azonban egyelőre nem tudunk. Csak annyit, hogy a jövő héten felhozó podcast az összes vélt és mondvacsinált pletykával, na meg az esetleges kérdéseitekre adott válaszainkkal. Lesz miből tallózni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!