imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bevételi rekordot döntött az App Store


Nagyon ment az ünnepek alatt az Apple virtuális boltja. Nem csak történetének legjobb hetét, de legjobb napját is zárhatták. Tippelj, mennyit képes költeni az emberiség egy nap alatt az App Store-ban?

Véget értek az ünnepek. Legtöbben ilyenkor újra konstatáljuk, hogy idén is sikerült szépen kiköltekezni magunkat, vékonyodott az a pénztárca. De nem így az üzletek, akik meg épp ellenkezőleg, önfeledt pénz-számolgatásba kezdhetnek. Ezt az Apple is megtette, és enyhítendő a gyenge negyedév beharangozóját, nyilvánosan is megosztotta a számokat. Nem véletlen:

minden bevételi rekordot megdöntött az App Store az ünnepek alatt.

Ez pénzben kifejezve azt jelenti, hogy az ünnepi hét alatt 1,22 milliárd dollárt, azaz közel 350 milliárd forintot sikerült összekalapozni. Bónusznak pedig megdőlt a napi bevételi rekord is, az új év első napján 322 millió dollárt (~ 91 milliárd forint) vertek el a virtuális kasszáknál az emberek.

Phil Schiller marketingvezér szavaival:

“Az App Store rekordöntő ünnepi hetet és újévet zárt. A mostani ünnep volt a valaha volt legjobb hetünk, több mint 1,22 milliárt költöttek alkalmazásokra és játékokra, valamint az újév napján megdőlt a napi bevételi rekord is, több mint 322 millió dollárral.

Köszönjük a tehetség fejlesztőink inspiráló munkáját valamint a világ minden tájáról származó felhasználóink támogatását. Az App Store kiválóan zárta 2018-at és egy hatalmas robbanással indította 2019-et.”

Te is erősítetted a statisztikát? Mi jót vettél?

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!