imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Bezsebelte első nagyobb díját az Apple TV+ sorozata


Bár a várt Golden Globe díjözön elmaradt, a Critics’ Choice Awards díjkiosztóján végre sikerült az Apple saját gyártású tartalmának bezsebelni első kitüntetését. 

Egész pontosan a benne szereplő Billy Crudupnak, aki a legjobb férfi mellékszereplő díját hozhatta el dráma sorozati kategóriában, Cory Ellison szerepéért a The Morning Show-ban.

Az Apple első, húzónevekkel (Jennifer Anniston és Reese Witherspoon) tűzdelt sorozatának fogadtatása teljesen vegyes volt. A közönség megőrült érte, viszont eddig egyik nagyobb szakmai zsűri berkeiben sem aratott osztatlan sikert.

Az idei év Critics’ Choice Award díjkiosztóján viszont vége beérett a szereplők munkája, Billy Crudup olyan neveket utasított maga mögé, mint a This Is Us-ban szereplő Asante Blackk, Asia Kate Dillon a Billionsból, Peter Dinklage Game of Thrones szereplése és Tim Blake Nelson a Watchmenből.

Lassan, de biztosan beérik az Apple saját gyártású tartalmainak sikere is, az idei évben már több jelölést is kaptak kisebb díjak közt. Bár a Golden Globe-ot nem sikerült díjra váltani, így is nagyon szép teljesítmény, hogy olyan tartalmakkal állhattak ki, melyek már a szolgáltatás indulásuk évében is számtalan elismerést kaptak.

A The Morning Show pedig az év vége felé visszatér következő évadával az Apple TV+ kínálatába.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!