imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Black Friday az iSTYLE-ban! Ne maradj le a legjobb akciókról!


Idén is lesz Black Friday vagyis Fekete Péntek az iSTYLE-ban, a szezon legjobb kedvezményeivel. Az iSTYLE nem először csinál Fekete Péntek akciót, biztosan vártátok is már sokan, íme minden amit tudni szeretnél az akcióról.

Mi az a Black Friday?

A Black Friday Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. Egy másik ok az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb cég november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Fekete Péntek az iSTYLE-ban

Idén még rátettünk egy lapáttal a kedvezményekre. A legtöbb Macen 30 000 és 60 000 forintnyi összeget lehet most spórolni. Idén az iPadek és az iPhone 6 modellek sem maradnak ki az árcsökkentésből, ezek is elvihetők akciós árakon, 7 000 – 20 000 forint kedvezménnyel. Természetesen egy csomó külső gyártó terméke is akciós, akár 90 százalékos kedvezményekkel is találtok kiegészítőket, nem is keveset.

Blac-Friday-2014

Az iSTYLE Fekete Péntek akciója mostantól indul, és szombat éjfélig tart. Az előző évek tapasztalataiból kiindulva, tudjuk, hogy a legtöbben dolgoznak pénteken, ezért úgy döntöttünk, hogy érdemes meghosszabbítani az akciót szombat éjfélig. Remélhetőleg ezzel a lépéssel lecsökkentjük a sorokat, és sokaknak megkönnyítjük a vásárlást.

Az iSTYLE webshopjában akár már mostantól lehet rendelni akciós árakon, egészen szombat éjfélig. A rendeléseket a hétvége folyamán csomagoljuk, és jövő hét elején postázzuk. Az iSTYLE üzletek pénteken és szombaton is, reggel 10 és este 9 óra közt várják azokat akik személyesen szeretnék megvásárolni a kiszemelt terméket. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a webshopban, hogy az adott termék melyik iSTYLE boltban van raktáron. Az iSTYLE Apple Premium Reseller üzletek elérhetőségei itt találhatóak. Figyelem, ne írjatok / ne telefonáljatok azért, hogy félretegyünk terméket, mert foglalásra nincs lehetőség! Aki először kifizeti, az viheti haza akciós áron a terméket. Mielőtt kérdeznél, érdemes elolvasni az istyle.hu-n lévő GYIK részleget az oldal alján.

Idén is csak azokra a termékekre élnek a kedvezmények, amik raktáron találhatóak. Amennyiben elfogy egy-egy termék, onnantól kezdve nem rendelhető akciós áron. Természetesen több száz Mac és több ezer kiegészítő áll rendelkezésre készletről, de szerettük volna elkerülni, hogy olyan rendelések érkezzenek be, amiket nem tudunk időben leszállítani.

Ahogyan azt már megszokhattátok, a szállítás az ország egész területére ingyenes! Kellemes vásárlást kíván mindenkinek az iSTYLE csapata!

bflanding2015

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!