imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Retina MacBook Air

Teszteltük a méltó trónörököst!

Blockbuster filmeket idéző iPhone X reklám az Apple-től


Ezerrel dübörög a vakáció, de az Apple marketing csapata nem pihen. Sőt, az alábbi videót elnézve egy jelentősebb összegnek sikerült a seggére verniük.

Értetlenül állok a gaming telefonok piacra kerülése előtt, viszont az Ázsia kontinensen óriási kereslet van a telefonos játékok minden fajtájára. Ezért, még ha az Apple ha kifejezetten játékra kitalált mobilt nem is készített, azért egy nagyobb lélegzetvételű reklámfilmet igen, ami azt mutatja be, hogy az iPhone X A11 Bionic processzora felelő választás a gamer felhasználóknak.

A videó rendkívül látványos VFX megoldásokat tartalmaz, olyan mintha egy éppen készülő blockbuster film előzetesét néznénk:

Az A11 Bionicről korábbi cikkünkben írtunk részletesebben.

iPad Pro 2018

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!