imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bluetooth eszközök töltöttségének ellenőrzése Macen


Az Apple saját Bluetooth eszközeinek töltöttségi szintjét, nemcsak iOS-en és Apple Watch-on, hanem Macen is könnyedén nyomon követhetjük. Lássuk, hol találjuk ezt a beállítást!

Néhány nappal ezelőtt írtunk egy cikket arról, hogy a különböző eszközökön hogyan jeleníthetjük meg az akkumulátor százalékot az olyan Bluetooth kütyük esetén, mint az Apple Pencil, AirPods és társai. Erre természetesen a macOS-ben is van lehetőség, csakúgy mint az előbbiek esetében, itt sem láthatjuk az ökoszisztéma teljes repertoárját csak azokat a kiegészítőket, amik közvetlenül a számítógéphez kapcsolódnak, mint például a Magic Mouse vagy egy W1 chippel dedikált Beats fejhallgató.

Erre több módszer is létezik, az audioeszközöket például csekkolhatjuk az iTunesban, de létezik egy általános megoldás is, ahol minden típusú kiegészítő megjelenik. Ez a felső menüsoron lévő Bluetooth ikon, amelyre ha rákoppintunk és kiválasztjuk az eszközt, leolvashatjuk annak töltöttségi szintjét. Ha nem találod ezt a gombot, akkor nyisd meg a Rendszerbeállításokat, majd kattints a Bluetooth beállításaira. Alul pipáld be a felső menüsoron való megjelenítést.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!