imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

B&O BeoSound Edge – Az abszolút luxus


Ízig-vérig luxustermék járt nálunk. A gyönyörű dizájn és hangzás mellé természetesen vaskos árcédula is jár. Ha tudni akarod, miért kerül több mint egymillióba egy hangszóró, akkor ne hagyd ki a videót.

A Bang & Olufsen azon kevés márkák egyike, mely amellett, hogy nem köt kompromisszumot minőségben, elsődleges szempontnak tekinti a formatervet. A BeoSound termékcsalád pedig határozottan tartja magát ehhez a vízióhoz, ami az Apple termékek rajongói számára oly kedves. A B&O legújabb zászlóshajója, a BeoSound Edge futott nálunk egy kört teszt erejéig és bizton állíthatjuk, hogy megérkezett a gyártó abszolút luxusterméke.

De az, hogy mit is jelent ez a fogalom, az alábbi videóból kiderül:

Korábbi B&O tesztjeinket itt olvashatod el.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!