imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Boom 3D – optimális hangzás a Macedre


Görcsbe rándulsz, ha valami nem úgy szólal meg, ahogy az a nagy könyvben meg van írva? Ezzel az alkalmazással testreszabhatod a Maced hangját!

Amikor megvettem az első Macem, az volt az első gondolatom, hogy wow de jól szólnak ezek a pici hangszórók. Az Apple mérnökei ügyesen belövik azokat a középértékeket, amik mindenféle igényhez elfogadható hangzást biztosítanak. Ezen persze magunk is csavarhatunk például a Boom 3D-vel, ami rendszerszíntű megoldást kínál a hangzás feltúrbózására.

Nagyjából úgy érdemes elképzelni ezt, mint a Spotify beépített szabályzóit háromszor annyi beállítási lehetőséggel. Egy ideig kellemesen el lehet vele szórakozni, még úgyis, ha alapvetően nem annyira tudja az ember, hogy éppen mit csinál. Tapasztalatom szerint főleg akkor jöhet jól a Boom 3D, ha külső hangszórót használunk filmezéshez vagy zenehallgatáshoz és a gyártó nem rendelkezik saját optimalizálásra kitalált alkalmazással.

Persze nincs benne nagy trükk, a Boom 3D mindössze szoftveres okosságokat kínál, azoknak akik nem foglalkoznak komolyabban zenével, de szeretnének egy picit kozmetikázni a hangokon külső hardver vásárlása nélkül. Próbáljátok ki és írjátok meg a véleményeteket róla!

Ne fizess túl sokat az alkalmazásokért, a Boom 3D-t letöltheted a Setappon keresztül is! A havi előfizetésről és a Setapp előnyeiről itt olvashatsz bővebben.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!