imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING! Akciós a világ legjobb számológépe!


Most kaptuk a hírt, hogy akciós az általam is nagyon gyakran használt „számológép” alkalmazás, a Soulver, mely most mindössze 1,99 dolláros (1,79 eurós) áron vásárolható meg a Mac App Store-ból az eredeti 12 dolláros ár  helyett. Ez az alkalmazás életmentő lehet annak, aki viszonylag egyszerű dolgokat szeretne kiszámolni, de nem emlékszik például a százalékszámolás mikéntjére, vagy hogy hogyan kell egy nettó árat kiszámolni.

Soulver

A Soulverbe szövegesen vihetjük be gyakorlatilag a kérdéseinket, noha némi angoltudás nem árt hozzá, azért magyarul is el lehet boldogulni vele, a matematika nyelve univerzális. :) Tud mértékegységek között váltogatni, árfolyamokkal számolni, részvényárakkal dolgozni. Változókat is bevihetünk, használhatunk referenciának korábbi eredményeket, és természetesen ha egy hosszú számolássorozatban kicserélünk egy változót, azonnal dinamikusan mutatja az új végeredményt.

Soulver

Nehéz is összefoglalni mennyi mindent tud, egyszerűen ki kell próbálni! Vegyétek, töltsétek, amíg még olcsó!

Via Wyctim.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!