imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bréking: Az Apple új iPhone 7-et mutatott be!


Tegnap már előre lehetett tudni, hogy valami készül, ugyanis az Apple előre bejelentette, hogy frissíti az online boltját. Most végre kiderült miért, érkezett egy új iPhone 7 modell, vagy legalábbis valamiben új.

Tegnap még csak találgatni lehetett, hogy vajon milyen új terméket mutat ma be az Apple, most végre elindult az online bolt, így végre kiderült miért állt le több órára az apple.com. Mutatjuk, ezért:

iphone7-gallery2-201703

Még februárban írtuk meg, hogy érkezhet egy piros iPhone, most ismét beigazolódott, hogy a Macotakara elég jó forrással bír, mert tényleg megérkezett az iPhone 7 RED.

Az Apple úgy döntött nem elég a jelenlegi iPhone 7 színkavalkád, ezért mostantól az eddigi rozéarany, arany, ezüst, fekete, kozmoszfekete mellett, piros színben is meg lehet vásárolni az iPhone 7-et. A piros iPhone 7 minden más specifikációjában ugyanaz maradt mint a jelenleg is kapható modellek, mindössze a szín az újdonság.

iphone7-gallery3-201703

Az Apple már régóta gyárt speciális piros színű eszközöket és kiegészítőket, melyek bevételéből a Bono-féle (PRODUCT)RED alapítványt támogatják. A Steve Jobs vezette Apple először egy RED iPod-dal állt a kezdeményezés mellé, azonban az együttműködés az egykori társalapító halála után sem szakadt meg, mára már igen sok Apple termék is megvásárolható, melyek a (PRODUCT RED) kampányt támogatják, mostantól pedig a piros iPhone 7-et vásárlók is támogatják majd az AIDS elleni küzdelmet.

iMagazin_cover+safezone.jpg-1

Korábban sosem csinált még ilyet az Apple, nem volt még példa rá, hogy az aktuális iPhone családot a megjelenés után közel fél évvel egyszer csak új színnel frissítsék, most ez is megtörtént. Úgy látszik ezzel akarják kicsit felpörgetni az ebben az időszakban megszokott csökkenő iPhone eladásokat, ami minden bizonnyal sikerülni is fog, mert az új szín elég jól néz ki és biztosan lesz egy csomó vásárló, aki hirtelen komoly késztetést érez majd egy piros iPhone beszerzésére.

Egy vevőre talán majdnem biztosan lehet számítani Red kolléga személyében, nem kérdés, hogy ezzel a nickkel váltania kellene a Jet Black készülékről Redre :). (Ezt a cikket neki kellett volna írnia, de épp külföldön tartózkodik.)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!