imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING: indul a közvetlen előfizetésű HBO GO


Ezentúl nincs szükség meglévő előfizetésre az HBO online videótárának eléréséhez. Egyszerű rendszer, magyar nyelvű tartalmak és a konkurenciához képest baráti árazás.

Újabb jó hírrel szolgálhatunk, alig pár nappal azután, hogy az HBO GO szolgáltatása végre megérkezett Apple TV-re is. Az HBO online szolgáltatása mostantól közvetlenül is elérhető a magyar felhasználók számára. Vagyis mostantól nincs szükség kábeles (vagy My TV) előfizetésre, végre bárki egyszerűen regisztrálhat és fizethet elő.

A szolgáltatás havi díja 1990 Ft, de ha most regisztrálsz, egy hónapig ingyen kipróbálhatod, ami idő alatt bármikor lemondhatod. Fontos azonban, hogy a próbaidőszak előtt is kérik a bankkártyád adatait (Az Apple Musichoz hasonlóan automatikusan elindul az előfizetés, ha nem mondod le a próbaidőszak alatt), és 10 forinttal be is terhelik próbaképp (ezt elvileg vissza is fizetik).

Az HBO GO szolgáltatással az HBO online videotára mellett hozzáférsz olyan saját gyártású sikersorozatokhoz, mint Trónok harca, a Westworld, a Szilícium-völgy, a Hatalmas kis hazugságok, a Fülledt utcák vagy a True Detective. Ezek mellett temrészetesen az itthon sikeres Aranyélet, a Társas játék és a Terápia (amelynek befejező évadát november 13-án mutatja be az HBO) is bármikor megtekinthető.

Az új szolgáltatófüggetlen, online videótár hozzáférhető számítógépen, iOS és Android eszközökön, Apple TV-n, PlayStation konzolon, de Chromecast támogatás is elérhető.

Egy előfizetéshez legfeljebb öt eszköz rendelhető, és a kiválasztott tartalmak párhuzamosan két eszközön nézhetőek. Az HBO GO ezzel egy kifejezetten előnyös alternatívája lett pl. a Netflixnek, ahol a hasonló csomag (5 fiók legfeljebb két eszközön egyszerre) 10,99 euróba kerül havonta. Ráadásul mindezt magyar nyelven, ami itthon sokak számára hatalmas előny a konkurenciához képest, ahol még a magyar szinkron sem általánosan elérhető.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!