imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Bréking: itt az új AirPods


Többet beszélhetünk vele és akár vezeték nélkül is tölthetjük majd!

Az Apple a héten úgy látszik minden napra tartogat egy termékfrissítést. Ma épp sokunk kedvence, az AirPods volt a soron.

Külsőleg nem változott a fülhallgató, viszont belül igen: az új, H1 chip Cupertino szerint teljesítmény javulást hoz majd. Gyorsabb kapcsolódást és másfélszeres beszélgetési időt ígérnek, amit mindenképp tesztelni fogunk, amint csak lehet! Meg érintés nélküli “Hey Siri” opciót, ami itthon azért kevésbé fontos, annnál inkább a

vezetéknélküli töltés!

Igen, a szinte biztosra vett vezetéknélkül tölthető tok végre megérkezett! Ráadásul nem kötelező elemként: megvásárolhatjuk az új AirPodsot a megszokott áron (59 990 forint) vagy vezetéknélküli tokkal is (74 990 forintért). Akik pedig csupán a vezetéknélküli töltés miatt váltanának, külön megvehetik a tokot is (29 990 forintért).

Tegnap kicsit fanyaloghattunk az iMac frissítéseken, most azonban cseppet sem: az amúgy is szuper termék jobb lett, kapott opciót, amit nem kötelező, és az árán se emeltek. Ilyen jöhet bármikor!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!