imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING: Megjöttek az októberi Apple Keynote MEGHÍVÓK!


Az Apple néhány perccel ezelőtt kiküldte az októberi Keynote meghívókat. Megvan a dátum és helyszín!

A sajtó tippje bejött, idén negyedszerre is összehívja a cég az újságírókat egy Keynote erejéig. Az Apple tehát az új iPhone-okon és a negyedik generációs Apple Watch-on kívül további újdonságokat is tartogat még a karácsonyi időszakra.

Az eseményt október 30-án rendezik New Yorkban, ottani idő szerint délelőtt 10-es, kezdettel, mely nálunk délután 3 órára esik. Szokatlan helyszín ez a cupertinóiaktól, ahogy a többféle meghívó dizájn is ami már most előrevíti a bemutatásra kerülő termékeket, nézzük mire számíthatunk:

Mac! Mac! Mac!

Nemrégiben összeszedtük mikor frissítette utoljára az Apple a Mac felhozatal egyes elemeit. Ugyanitt arra is kitértünk miket várunk, de nagyon: MacBook Air, iMac és Mac mini frissítést minden mennyiségben. Esetleg egy-két új információt a 2019-re ígért Mac Próról.

Harmadik generációs iPad Pro!

Még friss lehet az élmény, hiszen nem is olyan régen írtunk arról, hogy mit várunk az új iPad Próról amihez Kádár Viktor, alias K1l1m6n készített néhány gyönyörű rendert azon infók alapján, amiket eddig tudni vélünk róla.

A képekből ítélve az Apple várhatóan a teljes Keynote-ot a kreativitásnak szenteli majd.

Frissítés: Szemfüles olvasóink jelezték, hogy mivel az Egyesült Államokban későbbre esik az óraátállítás mint hazánkban, ezért az októberi Keynote az eredetileg általunk írt délután négy óra helyett egy órával korábban, délután három órakor kezdődik. Köszönjük az észrevételt!

Kövessétek továbbra is az iMagazint, hiszen az eseménnyel és az új termékekkel kapcsolatban minél gyorsabb és pontosabb tájékoztatást adunk majd az elkövetkezendő napokban!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!