imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING: szerdától előrendelhető az iPad Pro!


40 országban válik elérhetővé az Apple új, hatalmas iPadje, Magyarország az iPhone-nal ellentétben pedig első körös ország.

November 11-én, azaz e hét szerdáján az iSTYLE webshopjában is elérhetővé válik az Apple 12,9 hüvelykes táblagépe, a hivatalos árakról is ekkor tudunk beszámolni. Az érkezés pontos dátumát egyelőre nem ismerjük. Ugyanígy előrendelhető lesz az Apple Pencil és a Smart Keyboard, ahogy azonban egyelőre várható volt, csak amerikai billentyűzetkiosztással.

Már a korai időktől eképesztően pozitív visszajelzéseket kaptunk az  alkalmazásfejlesztőktől és felhasználóinktól, ezért alig várjuk, hogy az iPad Pro a vásárlók kezébe kerüljön világszerte ezen a héten. Az iPad Pro az eddigi legerősebb iPadünk, amivel megadjuk a lehetőséget a felhasználóknak, hogy még kreatívabbak és hatékonyabbak legyenek, ami kiegészül 12,9 hüvelykes Retina kijelzővel, a 64 bites A9X chippel, a korszakalkotó Apple Pencillel és az új Smart Keyboarddal. Alig várjuk, hogy lássuk, mit tudnak kihozni belőle a vásárlóink.

– nyilatkozta Phil Schiller, az Apple marketingért felelős alelnöke.

iPad-Pro-preorder-2

Az iPad Pro 5,6 millió pixelt képes Retina kijelzőjén megjeleníteni, ami a legnagyobb szám az összes iOS eszköz között, az A9X chip pedig az asztali számítógépek teljesítményével vetekszik. Ezek mellett hozza a már elvárt és megszokott 10 órás működési időt, azaz akár egy egész munkanapon át használhatjuk. Az Apple azt ígéri, hogy az új, Lightning csatlakozóval érkező Pencil soha nem látott pontosságot és természetes érzést fog biztosítani, ami különösen hasznos a 3D-s dizájn vagy bármilyen rajzolás esetében. A Smart Keyboard egy teljes méretű billentyűzet, amivel tovább nő az iPad Pro sokoldalú felhasználási lehetősége. A billentyűzet a Smart Connector csatlakozón keresztül kapcsolódik az iPad Próhoz, aminek köszönhetően nincs szükség külön akkumulátorra, töltésre, vagy Bluetooth párosításra.

Az iPad Pro a mobil kreativitás egy új formáját teremti meg, ami meg fogja változtatni azt, ahogy most a kreatív ipar működik. A nagyobb kijelzőnek és a villámgyors teljesítménynek hála az Adobe Creative Cloud termékcsalád összes előnyét élvezhetjük és használhatjuk immáron mobil platformon is. Nem fog gondot okozni, hogy egy 50 megapixeles képet Photoshop Fixben megszerkessz az iPad Pródon, majd további finomításra átküldd Photoshop CC-re az asztali gépeden. Ez a szakmai együttműködés nemcsak az iparágnak tesz jót, de több millió felhasználónak fog kedvezni.

– így Scott Belsky az Adobe termékekért felelős alelnöke.

iPad-Pro-preorder-3
Most véssétek be a naptárba, keddről szerdára fordulva, 0:01 perckor iPad Pro előrendelés Magyarországon!

Forrás: Apple.com

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!