imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Brokkolival dobálják meg az iPhone 11 Prót!


Alig néhány nap múlva érkeznek az új iPhone-ok, a 11 Pro pedig meg is kapta az első reklámvideóit. Meg egy esküvői tortát.

Az Apple hivatalos YouTube csatornáján néhány órája elérhetőek a videók, és kapásból kettőt is kaptunk. Mindkettő a telefonok hétköznapi viszontagságait mutatja, amiktől a 11 Pro természetesen egy pillanatig sem retten meg, a lehető legprofibban hozza mindet.

Az első videóban a strapabíróságot kívánták szemléltetni: előkerül itt brokkoli, hajgumi, egy csokor virág, és persze Pókember is. Aztán az egészet megfejelik az esőztetővel.

Mindezzel azt próbálják bemutatni, hogy a 11 Pro elég jól viseli, ha a gyerekek ráejtik a játékukat, ha belepottyan egy tortába, ha eláztatjuk, és azt is, ha megdobáljuk gumikacsával. Jó esetben akár karcolások nélkül is megússza majd ezeket a mindennapos találkozásokat, bár abban szinte biztosak lehetünk, hogy ez a telefon sem lesz sebezhetetlen.

A második videó inkább a kamerára fókuszál. Mindezt persze egy gyönyörű kutyán mutatják be, hisz mi mást fotóznánk le vele először, mint kedvenc háziállatunkat. (Előre látom mennyi kutyás/macskás slofie lesz majd fent Instán…)

A hosszú szőr + szélcsatorna kombó egyáltalán nem izzasztja meg az új kamerarendszert, mindhárom módban profi képeket csinál (nem véletlenül Pro, érted). Plusz itt a Night Mode, ami az Apple videói, fotói alapján még mindig nagyon brutál, kíváncsian várom, hogy muzsikál majd a mi tesztjeinken.

Az Apple 11 Pro szeptember 20-án érkezik, addig már csak párat kell aludni.

Téged a strapabírósága vagy a kamerarendszere nyűgöz le jobban?

 

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!