imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Brokkolival dobálják meg az iPhone 11 Prót!


Alig néhány nap múlva érkeznek az új iPhone-ok, a 11 Pro pedig meg is kapta az első reklámvideóit. Meg egy esküvői tortát.

Az Apple hivatalos YouTube csatornáján néhány órája elérhetőek a videók, és kapásból kettőt is kaptunk. Mindkettő a telefonok hétköznapi viszontagságait mutatja, amiktől a 11 Pro természetesen egy pillanatig sem retten meg, a lehető legprofibban hozza mindet.

Az első videóban a strapabíróságot kívánták szemléltetni: előkerül itt brokkoli, hajgumi, egy csokor virág, és persze Pókember is. Aztán az egészet megfejelik az esőztetővel.

Mindezzel azt próbálják bemutatni, hogy a 11 Pro elég jól viseli, ha a gyerekek ráejtik a játékukat, ha belepottyan egy tortába, ha eláztatjuk, és azt is, ha megdobáljuk gumikacsával. Jó esetben akár karcolások nélkül is megússza majd ezeket a mindennapos találkozásokat, bár abban szinte biztosak lehetünk, hogy ez a telefon sem lesz sebezhetetlen.

A második videó inkább a kamerára fókuszál. Mindezt persze egy gyönyörű kutyán mutatják be, hisz mi mást fotóznánk le vele először, mint kedvenc háziállatunkat. (Előre látom mennyi kutyás/macskás slofie lesz majd fent Instán…)

A hosszú szőr + szélcsatorna kombó egyáltalán nem izzasztja meg az új kamerarendszert, mindhárom módban profi képeket csinál (nem véletlenül Pro, érted). Plusz itt a Night Mode, ami az Apple videói, fotói alapján még mindig nagyon brutál, kíváncsian várom, hogy muzsikál majd a mi tesztjeinken.

Az Apple 11 Pro szeptember 20-án érkezik, addig már csak párat kell aludni.

Téged a strapabírósága vagy a kamerarendszere nyűgöz le jobban?

 

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!