imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Brutálisan olcsó eredeti Apple kiegészítők érkeztek épp Karácsony előtt!


Ha egy Apple fanatikusnak gondolkozol karácsonyi ajándékban, ezt most mindenképp nézd meg, avagy amikor a hivatalos partnernél aluljárói árak alatt vásárolhatsz!

Az Apple általában nem a legnagyobb árakciókról híres, főleg nem itthon. Az iSTYLE legjobb akciói sem a féláras termékekről szoktak szólni. Most azonban sikerült megszerezniük egy olyan nagyobb kiegészítő raktárkészletet, ami eddig még nem látott árakat jelent.

A teljes listát eléred az iSTYLE Akciós termékek oldalán, de azért csemegézzünk párat.

A legdurvább számomra a prémium Apple Watch szíjak árai. Egy eredeti Apple fém szíj (link bracelet) rendkívül megdobja a bekerülési árat, és önmagában is drágább, mint egy alap Series 3 óra. 50 ezer forintért ez most tényleg ajándék, ráadásul van készleten asztrofekete és ezüst színben is mindkét méretben.

A milánói szíj is rendkívül népszerű, ám ez sem tartozik az olcsó kiegészítők közé (jogosan, mert finom szövésű rozsdamentes acélt előállítani nem egyszerű). Az utángyártott darabok általában gyenge minőségűek, és mégha a vásárláskor jól is néznek ki, hamar kiderül, hogy nem az igaziak. Most azonban 24 900 forintért eredetit kaphatunk, ami ár/értékben is bőven megéri a bóvlikhoz képest. Eredeti bőrszíjak 20-25 ezres árakon, hasonló kategória.

A másik nagy fogásnak a tokok ígérkeznek. Smart Coverek iPad Prókhoz 9900 forintért, mindenféle iPhone tok ugyanennyiért. Ha iPhone 6/6s készüléked van, és csak az vele a problémád, hogy hamar lemerül, 8900 forintért megérheti feltuningolni egy Smart Battery Case-szel.

A lista elég hosszú lett, összesen 23 oldalon böngészhetünk az akciós kiegészítők közül. Vélhetően a legjobb ajánlatokra sokan rárepülnek majd, ezért érdemes mielőbb lecsapni, ha valami megtetszik. Jó böngészést, lepjétek meg az év végén magatokat is! :)

FONTOS: a korábbi tapasztalatok alapján megkérdeztem, hogy esetleg a boltokban kihelyezett demo termékek kisöpréséről van-e szó, mert ennyiért elképzelhetetlennek gondoltam eddig például egy link bracelet vásárlást. Azt a választ kaptam, hogy nem, ezek eredeti csomagolásban teljesen eredeti termékek, egyszerűen most ennyire olcsón tudják őket adni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!