imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

CarPlay Pioneer eszközökben


A Pioneer a mai nap folyamán egy sajtóközlemény formájában bejelentette, hogy a 2014-es multimédiás fejegységei a nyár elején érkező firmware-frissítéssel támogatni fogják az Apple CarPlay megoldását. A nagyméretű kijelzők és a Siri segítségével könnyedén kezelhetik a telefonjukat, írhatnak iMessage-eket, stb. azok a szerencsések, akik olyan országban laknak, ahol az Apple elkezdi a CarPlay szolgáltatását. A Pioneer össze is állított egy weboldalt ahol megnézhetjük, mely fejegységek fogják támogatni az új funkciókat. Ezek közül számos elérhető itthon is, nagyjából 200 ezer Ft körüli áron indulnak. Az Apple azonban egyelőre nem tervezi a CarPlay magyarországi debütálását, és mivel a technológia erősen támaszkodik a Sirire, sajnos szerintem ez a közeljövőben sem várható.

Pioneer CarPlayForrás: 9to5Mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!