imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Central Park – Májusban érkezik az Apple TV+ új animációs sorozata


A szériával az Apple streaming platformja is megkapja a maga felnőtteknek szóló meséjét, s már nem is kell olyan sokat várnunk a premierig. 

A 2011 óta futó Bob’s Burgers (Bob burgerfalodája) idehaza talán nem hódított meg annyi nézőt, mint a South Park és a Simpsons, világszerte viszont egész komoly rajongótáborral bír. Ezért is volt érdekes, amikor 2018 tavaszán felröppent a hír, hogy az Apple leszerződtette az animációs sorozat társalkotóját, Loren Bouchardot egy új produkcióra. Azt már akkor is tudni lehetett, hogy összefogásuk gyümölcse egy afféle mesés musical lesz, Central Park néven fut majd, s két évadra osztva összesen 26 epizód készül belőle.

A széria eredetileg a hónap közepén, az austini SXSW (South by Southwest) filmfesztiválon debütált volna, ám ezt a koronavírus miatt lemondták, így most egy csendesebb online leleplezéssel kell beérnünk. A nemrég megjelent hivatalos trailer röviden felvázolja a történet alapjait: adott egy család, akik a Central Parkban lakva dalolják át a mindennapokat, miközben egy gyűlölködő milliomos elszántan igyekszik felvásárolni és beépíteni a zöldövezetet. A kettő összecsapása persze elkerülhetetlen, a beharangozók alapján pedig a família végül nem csak a parkot, de a világot is megmenti majd.

A sorozat első három epizódja május 29-én érkezik az Apple TV+-ra, utána pedig a platformtól megszokott módon hetente kapunk egy-egy újabb részt. A Central Park szereplői olyan színészek hangján szólalnak majd meg, mint pl. Josh Gad (Jégvarázs 1-2), Kristen Bell (The Good Place, Lepattintva), vagy Stanley Tucci (Az ördög Pradát visel, Terminál).

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!