imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Christian Bale fogja játszani Steve Jobs-t


Azt már pár hete megírtuk, hogy újabb film készül Steve Jobs életéről. Akkor még csak annyit tudtunk, hogy Aaron Sorkin fogja írni a forgatókönyvet, Danny Boyle rendezné a Walter Isaacson által írt életrajzra alapuló filmet, és ugyan a főszereplő kiléte még nem dőlt el, Leonardo DiCaprio-t kizárhattuk a jelöltek közül. A napokban azonban fény derült arra, hogy Christian Bale fogja az Apple egykori vezérigazgatóját játszani.

Egy, a Bloomberg televízió műsorvezetőjének, Emily Chang-nak a Studio 1.0 legújabb részében adott interjúban Aaron Sorkin megerősítette, hogy az Oscar-díjas Christian Bale-t választották Steve Jobs szerepére, és hogy még csak meghallgatásra sem volt szükség. Sőt, csak egyetlen egy találkozás után született meg a döntés.

A legjobb színészre volt szükségünk egy bizonyos korosztályon belül, és ez Christian Bale. Még csak egy meghallgatásra sem volt szükség.

David Finchernek – a film eredeti rendezőjének – is Bale volt az első számú jelöltje, őt viszont lecserélték a Gettómilliomos rendezőjére, Danny Boyle-ra, agresszív viselkedése miatt. Október elején megerősítették, hogy Christian Bale is szóba jöhet, mint főszereplő. A forgatókönyv író, Sorkin véleménye a szerepről:

Ez egy rendkívül nehéz szerep. Többet kell beszélnie, mint másoknak három filmben együttvéve. Nincs egy olyan jelenet vagy képkocka, amiben ne lenne benne, és hihetetlenül sok a szövege.

Én egyébként nagyon örülök Bale-nek, nagyon tehetséges színész, és biztosan szuperül fogja játszani Jobs szerepét. Amióta láttam a Tökéletes trükkben és a Batman trilógiában, azóta egyértelműen a kedvenceim közé tartozik, hiszen mindegyikben zseniális volt. Amikor megkérdeztük, hogy Ti kit látnátok szívesen Steve Jobs szerepében, furcsállottam is, hogy csak 14% szavazott Bale-re, amivel a negyedik helyre szorult Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher és Noah Wyle után.

Örültök, hogy végül Christian Bale kapta a főszerepet a Steve Jobs-ról szóló filmben, vagy mást szerettetek volna látni a filmvásznon?

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!