imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Consumer Reports: Nem ajánlottak a Surface laptopok és tabletek


A világ egyik legmegbízhatóbb fogyasztói szervezete, a Consumer Reports levette megbízhatóság listájáról a Microsoft Surface termékcsalád laptopjait és tabletjeit a fogyasztók nagyarányú elégedetlensége miatt. A Microsoft szerint a szervezet felmérése nem volt elég alapos, ezért irreleváns eredmény jött ki.

A Consumer Reports egy 1936 óta működő non-profit szervezet, pártatlanságának köszönhetően a világ egyik legmegbízhatóbb fogyasztói szervezeteként tartják nyilván. Ők voltak azok, akik tavaly ősszel (hosszú idő után először) “nem ajánlott” plecsnit nyomtak az új MacBook Prókra; és ők azok, akik most a fogyasztók értékelései alapján a Surface laptopokat és tabletek szintén ebbe a kategóriába sorolták. Ez persze nem azt jelenti, hogy innentől kezdve ezeknek a termékeknek kalap-kabát, hiszen miután az Apple kivizsgálta az esetet és javította az aksik drasztikus merülését, a MacBook Prók újra visszakerültek az ajánlott kategóriába.

A fogyasztók azt sugallják számunkra, hogy a megbízhatóság az egyik fő szempont, amikor tabletet vagy laptopot választanak – mondta Simon Slater, a Consumer Reports egyik menedzsere.

A Surface termékeknek a fogyasztói értékelések alapján sikerült átesniük a rosszabbik oldalra, miután a szervezet egy átfogó felmérést végzett a fogyasztói megelégedettségről. Ekkor bukott ki, hogy négy vásárlóból egy elégedetlen a Microsoft konkurens termékeivel. A visszajelzések alapján hardveres a probléma: a fogyasztók főleg váratlan leállásokról és újraindulásokról, valamint az érintőkijelző lassú válaszidejéről panaszkodnak. A 25%-os arányt 90 741 olyan eszköztulajdonos véleményéből szűrték le, akik 2 éves használat után biztosan tapasztalták vagy tapasztalják az imént említett problémák egyikét.

Nem gondoljuk, hogy ezek az eredmények pontosan tükrözik a felhasználók valós tapasztalatait vagy épp képet adnának a stabilitást illető fejlesztéseinkről, amit minden egyes Surface generáción végeztünk – felelte erre a Microsoft.

Ez a kijelentés azt sugallja, hogy a cég szerint valóban létezik a probléma, de csak a régebbi modellek esetében. Azt viszont elfelejtették figyelembe venni, hogy a Consumer Reports jelentése a 2014-2017 között piacra dobott termékeket foglalja magába, nem pedig a 2012-től megjelenő összes Surface eszközt. Még ha a Microsoft nagyon tiltakozik is, és nem ért egyet a szervezet álláspontjával, hiba lenne a felhasználók véleményét figyelmen kívül hagyniuk.

Forrás: Apple Insider

A Microsoft Surface egy korábbi változata nálunk is járt tesztelésen, ahogy az iPad Pro első generációja is, ami az iOS 11 megjelenésével akár képes lehet majd egy laptop kiváltására egyes felhasználók számára. Ha iPad Pro vásárlásán gondolkozol, akkor az első generációs 9,7″-os és 12,9″-os tableteket kedvezményesen vásárolhatod meg az iSTYLE üzleteiben.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!