imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Cristiano Ronaldo iPod-nosztalgiával kezdte az évtizedet


Bár alig két hete léptünk az új évtizedbe, a portugál szupersztár máris előkapta nosztalgikus énjét. A Cagliari elleni bajnoki előtt ugyanis egy kék, 4. generációs iPod Shuffle-lel a nyakkendőjén jelent meg a Juventus labdarúgója.

A 4. generációs iPod Shuffle 2010-ben érkezett a piacra, és egészen 2017-ig ott is maradt, jelezve ezzel sikerességét. A kompakt iPodok között ugyanis ez a modell bírta legtovább, és mindezt az apró méretének köszönhette. Minden bizonnyal emiatt maradt meg Ronaldo eszköztárában is, ugyanis semmi más nem indokolná, hogy ő is ugyanúgy hallgassa kedvenc zenéit, mint szinte mindenki más: a telefonján.

Az okostelefonok az előző évtizedben könnyedén átvették az uralmat az iPodok felett, nem véletlen, hogy a 2019-ben érkező 7. generációs iPod touch igazi meglepetésnek számított. Viszont annak ellenére, hogy a Shuffle már nem elérhető az Apple kínálatában, messze nem mondható ritkának, a használt darabok általában 7 ezer forint környékén, tehát relatíve olcsón cserélnek gazdát.

Tekintve, hogy Ronaldo a világ egyik legjobban kereső sportolója (tavaly például 34,5 milliárd forintnak megfelelő összeget rugdosott össze) nehéz eldönteni, hogy ez alkalommal csupán egy vicces, egyedi kiegészítőként viselte az iPodot, vagy valóban élvezte annak véletlenszerű lejátszási listáját. Ezen a lejátszón ugyanis nem választhattunk ki egy-egy konkrét dalt, kénytelenek voltunk az eszközre bízni a döntést. Mindezt akár 1000 zeneszám közül, ennyi volt ugyanis a maximális tárhelye.

Ami biztos, hogy a véletlenszerűen érkező dallamok szerencsét hoztak Ronaldo számára, ugyanis a mérkőzést 4-0-ra nyerte meg a Juventus, hála Ronaldo második félidőben szerzett mesterhármasának.

Forrás: BusinessInsider

Szerinted vissza kéne kerülnie a mérete miatt rendkívül sikeres Shuffle-nek az Apple palettájára?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!