imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

CryptTalk

CryptTalkkal erősíti az iSTYLE az iOS eszközöket


A magyar fejlesztésű, legmagasabb szintű titkosítást biztosító alkalmazással telefonhívásaink lehallgathatatlanok maradnak, és üzeneteinket is csak a címzettek láthatják. Mostantól lízingelhető is a program, az iSTYLE vásárlói pedig akár ingyen is kipróbálhatják.

A mai világban mindenki számára fontos, hogy adataink biztonságban legyenek. Snowden óta viszont tudjuk, hogy közel sincsenek. Szokták mondani, hogy akinek nincs titkolni valója, az mitől fél? Azt gondoljuk, hogy rejtegetni való nélkül is mindenkinek szíve joga eldönteni, kivel osztja meg üzeneteit.

Nem beszélve arról, hogy sokszor nem csak kormányok hallgathatják le a kommunikációnkat, hanem ügyesebb hackerek is. Gondolom senki nem akarja a munkatársak között megbeszélt szuper innovációt a konkurencia kínálatában viszontlátni. Ráadásul nem csak a netes fizetések, vagy a megadott személyes adatok miatt aggódhatnak, hanem akár a telefonon keresztül küldött érzékeny információk miatt is.

CryptTalk

Sok esetben akár kisebb cégek működésében (pl. jogászok, könyvelők, banki beszállítók) is kiemelten fontos az ügyfelek adatainak biztonsága. De ugyanígy magánszemélyek, celebek számára is fontos lehet, hogy személyes ügyeik ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Nekik jön jól a CryptTalk. A magyar fejlesztésű megoldás teljes körű a telefonhívásokat és üzeneteket teljes körűen titkosítja a legfejlettebb technológiákat felhasználva. Ráadásul mindezt bármiféle hardverigény nélkül. Vagyis nincs szükségünk két Enigma közelében lenni, vagy akármilyen tokent magunkkal hurcolni.

Egyszerűen csak telepítenünk kell az App Store-ból az alkalmazást iPhone-ra vagy iPad-re, és már mehet is a ténylegesen privát kommunikáció. Innentől kezdve ugyanis, a két CryptTalkkal felfegyverkezett eszköz közötti információmozgásba senki sem lesz képes belehallgatni (még a CryptTalk sem!), üzeneteinket csak a címzett olvashatja el.

A számos független szakértő által bevizsgált szoftverben nincsen hátsó kapu. A végpontok közötti közvetlen titkosításnak hála, nem csak az üzenetek és telefonhívások lesznek biztonságban, hanem még a konferenciabeszélgetések is. Ráadásul a jogi háttérre is kiemelten figyeltek, ezért a svéd törvények előírásai szerint használhatjuk a szolgáltatást. Ha valahol, akkor ott komolyan vigyáznak a magán- és üzleti adatok védelmére.

CryptTalk

Eddig a CryptTalk leginkább a nagyobb vállalatok számára volt elérhető. Azonban mostantól az iSTYLE és a CryptTalk megállapodásnak köszönhetően a CryptTalk vállalkozásoknak szóló előfizetése az iSTYLE eszközpark fejlesztésre kialakított lízingkonstrukciójában is elérhető. Így a 2 éves díj egyösszegű befizetése helyett akár havonta, költségként elszámolható lízingdíjat fizetve is használható a szolgáltatás, ami vonzó konstrukció a legtöbb vállalkozásnak.

Mindezt megfejelve, ha valakinek megtetszett a lehetőség, és a 2016-os naptári évben vásárol(t) iPhone-t vagy iPadet, akkor most ingyen kipróbálhatja a CryptTalk szolgáltatását. Ehhez mindössze pár adat megadására van szükség.

Ha bármi kérdésed felmerült a CryptTalkkal kapcsolatban, látogass el bármelyik iSTYLE üzletbe, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!