imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csak hat GoPro kell hozzá, hogy a világ összemenjen


Ebben a szupermenő videóban egy régi fotós trükköt gondolt újra Jonas Ginter. A felvétel újfent bebizonyítja, a GoPro kamerák kreatív kezekben kincset érnek.

Jonas Ginter német videós az effekt eléréséhez 6 darab GoPro kamerát használt egyidejűleg, ezeket egy sajátépítésű állványra erősítette, a kamera foglalatokat egy 3D nyomtatóval gyártotta le. Aztán fogta a hat kamera felvételét, és a halandó ember számára felfoghatatlan procedúra eredményeként ezt a lenyűgöző videót töltötte fel az internetre. Persze láttunk már ehhez hasonló fotókat, de mozgóképen ilyen jó megvalósítás aligha született eddig.

gopro_3dprinted_mounts

 

Forrás: jonasginter.de, TheVerge

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!