imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csendben frissültek az iPadek is tegnap


Biztosan sokan vártak tegnap valamilyen iPad bejelentést az Apple bemutatóján, de végül nem beszéltek az iPadekről. Azért mégsem kell csalódnunk, ugyanis, ha nem is nagy mértékben, de frissültek az iPadek is.

Várható volt, hogy a tegnapi Apple keynote az iPhone-ra és az Apple Watch-ra lesz kihegyezve, de azért az iPadek sem maradtak ki az őszi frissítési hullámból. Mutatjuk mi változott.

Szinte teljesen átalakították az iPad termékpalettát, de ne fluxuskondenzátorra gondoljunk, igazából az árak illetve a belső tárhelyek méretével játszott az Apple, aminek a vásárlók, akik a közeljövőben terveztek iPadet vásárolni, igencsak örülhetnek.

iPad mini 2
Megszűntek a 16GB-os modellek, 32GB lett immár a legolcsóbb mini tárhelye, változatlan áron.

iPad mini 4
A 16GB-os iPad mini 4-nek (végre) búcsút intett az Apple, 32 illetve 128 GB-tal vásárolhatjuk meg őket, 15 000 forinttal olcsóbban.

iPad Air 2
Az iPad Air 2-nél is megszűnt a 16GB-os modell, és változatlan ár mellett 32GB-ra növelték a kapacitást. A 64GB-osakat is duplázta az Apple, így most változatlan áron 128GB-tal gazdálkodhatunk, ha a nagyobbik Airt választjuk.

iPad Pro 9,7”
Na itt komolyabb árcsökkentés történt. Az induló modellek ára nem változott, viszont a 128-256 GB-os iPad Prók 25 000 illetve 50 000 forinttal lettek olcsóbbak.

iPad Pro 12,9”
A legnagyobb iPad árai is csökkentek, a belépő modellek pár ezer, a 128-256 GB-os iPad Prók viszont 30 000 és 55 000 forinttal kerülnek kevesebbe az eddigi árakhoz képest.

Mindkét iPad Próra egyébként van Back to School akció, plusz egy Apple Pencil akció is. Előbbivel további 10 százalék kedvezmény jön le az árakból, az Apple Pencilt pedig ingyen adjuk az iPad Prók mellé.

Az összes típust nem akartuk itt felsorolni, az iSTYLE webshopon mindenki megnézheti, hogy az egyes iPadek most mennyiért és mekkora tárhellyel kaphatók.

Érdekes, hogy az iPadeket meg sem említették a keynote során, mi is teljesen véletlenül vettük észre, hogy gyakorlatilag teljesen átszabták az iPad kínálatot. Még idén április végén írtunk egy cikket, amiben azt elemeztük, hogy szerintünk miben kellene változtasson az Apple.

iPad fronton mindenképp egyszerűsítenék, kezdetnek megszüntetném a 16 GB-os modelleket, bőven elég lenne egy 32-es és egy 64 GB-os modell. Valószínű, hogy ezzel csökkenne kicsit a profit, cserébe viszont kevesebbet kellene raktározni, és nem égetné magát az Apple a 16 gigás modellekkel. iPhone-oknál is már rég meg kellett volna szüntetni a 16-os modelleket, és maradni a 32 illetve 64 GB-os kínálattal.

Ahogy az iPhone-oknál is, az iPadeknél is végre-végre eltűntek a 16 GB-os modellek, kicsit olcsóbbak is lettek az Apple táblagépei, és egyből 4 féle iPaddel kevesebb van a kínálatban, ami egyszerűsíti mind az Apple, mind a vásárlók életét.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!