imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez


Egy tervezési hibából kifolyólag a MacBook számítógépekhez 2015 júniusában mellékelt Apple USB-C kábelek egy kis hányada meghibásodhat. Ennek az az eredménye, hogy a MacBook egyáltalán nem, vagy csak megszakításokkal tölt, ha egy érintett kábellel kötjük össze a fali adapterrel.

Az Apple egy új, újratervezett USB-C töltőkábellel látja el ingyenesen az arra jogosult felhasználókat. A csereprogramban azok az Apple USB-C töltőkábelek is részt vesznek, melyeket külön kiegészítőként vásároltak meg.

A MacBook-tulajdonosok az alábbi lépések végrehajtásával juthatnak hozzá az új USB-C töltőkábelükhöz.

A csereprogramban érintett kábelek beazonosítása

Az érintett, cserére jogosult kábeleken az alábbi szöveg olvasható: „Designed by Apple in California. Assembled in China.” Az újratervezett, cserére nem jogosult kábeleken emellett egy sorozatszám is szerepel:

USB-C csereprogram példaÍgy zajlik a csere

Keress fel egy hivatalos Apple-szervizt (például az iSTYLE szervizét) a cseréhez. A cseréhez magaddal kell vinned a régi Apple USB-C töltőkábeled, illetve a MacBook számítógéped sorozatszámát. A sorozatszámot így találhatod meg.

További információk

A világszerte elérhető Apple-csereprogram nem hosszabbítja meg a MacBook számítógépek jótállási idejét.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan javításért vagy cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

A program az érintett USB-C töltőkábelekre modellekre vonatkozik 2018. június 8-ig.

 

A csereprogram leírása az Apple weboldalán.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!