imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csókos reklámmal és saját TV műsorral támad az Apple TV


A negyedik generációs Apple TV megjelentetésével az Apple komolyan megcélozta azt, hogy tartósan bevegye az emberek nappaliját. Bár a cupertinói cég már hosszú évek óta dolgozik azon, hogy saját tv-stream szolgáltatást indítson, a pletykákon kívül (pl. a Time Warner tervezett felvásárlása) nem tudunk semmit, mivel nincs eredmény, sőt, inkább a kudarcokról jönnek a hírek.

Ettől függetlenül az Apple TV-s reklámok jók, itt van a legújabb, amiben két színész egy csókjelenetet próbál el, amihez – nyilván! – szükség van egy Apple TV-re és Sirire is.

A Trónok harcából ismert Nikolaj Coster-Waldau és a a Balfékekben szereplő Alison Brie próbál el egy csókjelenetet, amivel az utóbbi nem elégedett, ezért megkéri Sirit, hogy tekerjen vissza egy kicsit a filmben. Viccesen utalnak is a Trónok harcára, azonban Nikolaj Coster-Waldau megakadályozza, hogy onnan „merítsenek ihletet” a csókjelenethez, ezért inkább – ismét csak Siri segítségével – megnyitja az Apple Music-ot, hogy betegyen egy Jeremiah számot, hogy hangulatba jöjjenek. Látszólag nem jutnak egyetértésre az Apple TV felhasználását illetően, úgyhogy Alison Brie távozik is, hogy felvegyék a jelenetet. Ilyen ez a pop szakma.

Az Apple-nek úgy néz ki van egy kis beakadása a témában, mert úgy érzik, hogy valamelyik eszközüknek mindenképp aktívan közre kell működnie, amikor elcsattan egy csók. Hát, a vélemények továbbra is megoszlanak. Ami viszont biztos – az Apple is megerősítette –, hogy saját tévés projekten dolgoznak Ben Silverman és Howard T. Owens producerekkel és médiaszakértőkkel, valamint Will.i.am rapperrel. A sorozat/show/műsor (pontosan nem tudjuk mi is lesz) saját gyártású lenne, és az Apple-ökoszsztémára, azon belül is az alkalmazásokra koncentrálna, azaz saját magukat márkáznák még egy kicsit tovább, immáron a tv-stream keretei között.

Az egyik remek dolog az App Store-ral kapcsolatban mindig is az volt, hogy nagyszerű és kreatív ötleteket valósítottak meg benne emberek. Igazán inspiráló és fantasztikus történeteink vannak a fejlesztőinkről, ill. arról, amit létrehoztak, honnan jönnek, hogyan indult a karrierjük, milyen problémákat oldottak meg.

– mondta Eddy Cue, az Apple internetes szogáltatásokért és szoftverekért felelős alelnöke. Bár a projekt még korai fázisában van, Cue azt sugallta, hogy Apple TV-n, iPhone-on és iPad-en mindenki látni fogja a végeredményt.

Források: Apple Insider, iMore

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!